[quote:672e83e46c="Gość"]Zaopatrzenie całkiem dobre, ceny dość wysokie (chociaż nie jakoś strasznie). [/quote:672e83e46c]
Że ceny dość wysokie to nie dokońca. Wysłałam im e-maila z zapytaniem o cenę: Pointy Ovation i Legende kosztują 135,- zł, pozostałe 115,-. To nie jest aż tak źle... jak ktoś mi już wspominał- tyle co Akcesy z wysyłką, a porównanie jak Niebo z Ziemią.
Wysyłałam do Pas De Chat maila z zapytaniem o cenę getrów MAXICAL i silikonowych wkładek. Odpowiedzieli mi po dwóch dniach. Getry MAXICAL kosztują 50,-, a silikonowe wkładki... No, nie wiem czy to nie było przejęzyczenie, ale dostałam odpowiedź: "98,- i 170,-"... Kurde, naprawdę drogie są te wkładki... :?
[quote:2bb26d52d6=".:Odylia:."]to nie było przejęzyczenie,ale moim zdaniem(mam te za 9 8 ) warte są tej ceny...[/quote:2bb26d52d6]
Mam nadzieję, bo będę zamawiać... Ale póki co muszę psychicznie przygotować rodziców :D
jeśli chodzi o wkładki "ouch-pouch" to popieram na całej rozciągłości. moje kosztowały ok.120 zł (30 euro) ale od czasu ich posiadania nie miałam poważniejszych "rewelacji" ze stopami. :wink:
miałam na mysli akurat wkładki silpunt z sanshy ale o ouch -pouch tez slyszalam ze sa swietne...w kadym razie mozesz tanczyc do upadlego,a przynajmniej bol i otarte paluszki nie są juz problemem :wink:
Ja też myślałam, że to jakieś nieporozumienie że kosztują 172zł :| Takie same wkładki można kupić w Berlinie za 29 euro (różnica) Są świetne i polecam! Aha a czym różnią się wkładki z PASDECHAT za 98 i 172zł grubością czy czymś jeszcze ?
Miałam juz kupić te wkładki za 170 zł, ale jak usłyszałam cenę to zdecydowałam się na te za 98zł. Wkładki droższe są poprostu wykonane z grubszego sylikonu. Używam tych za 98 zł i moim zdaniem są rewelacyjne.
Ja już mam z pas de chat kilka rzeczy jak np.Wkładki silikonowe za (98zł oczywiście),miałam pointy partenaire,recital ale się złamały teraz mam znowu partenaire i są narazie dobre! :D .Ale uwarzam że ten sklep nie jest dobrze zaopatrzony a obsługa jet taka sobie jak się do niej to nie rozumi co mówisz i musisz powtarzać 10 razy :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!