Właściwie w różnych tematach każdy co nieco wspominał o tym, do jakiej szkoły chodzi, gdzie studiuje, gdzie planuje zdawać na uczelnię,jakie studia skończył, albo w jakim charakterze pracuje..
Pomyślałam, że można by tu, wszystko razem zebrać: szkoły/studia, miejscowości i .. plany. Wybieracie się/studiujecie/skończyliście kierunki artystyczne (szkoły teatralne, pedagogika baletu,szkoły muzyczne, szkoły przy teatrach/operach itp.) czy stawiacie na jakieś zupełnie niezwiązane z tańcem i ogólnie kulturą studia? A może od razu chcielibyście zacząć pracować, na scenie czy poza nią? Albo już pracujecie?
Ja się właśnie zastanawiam, czy nie zdawać w tym roku do Wrocławia, chociaż pewnie i taki odpadnę przy piosence, no i nie wiem, czy to jest faktycznie to, co bym chciała :roll: ;)
wiele tych informacji znajdziesz w profilach uzytkowników forum, ale kto chce oczywiscie moze sie tu "pochwalić" ;)
Ja - skończyłam: rusycystyka, dziennikarstwo, teoria tańca
obecnie - muzyczny dziennikarz niezależny 8)
Esmeraldas-są mundurki i spódnice(nie wiem jednak czy do kostek-wydaje mi sie ze nieco za kolana 8) ) a co do planów to przede wszystkim "chcemy tylko tańczyć i milczeć" potem moze zdac do nastepnej klasy LO a potem moze teatrologia albo studium animatorow kultury/taniec...