szkoły i studia -gdzie się uczycie i jakie macie plany?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
mirrorball

szkoły i studia -gdzie się uczycie i jakie macie plany?

Post autor: mirrorball »

Właściwie w różnych tematach każdy co nieco wspominał o tym, do jakiej szkoły chodzi, gdzie studiuje, gdzie planuje zdawać na uczelnię,jakie studia skończył, albo w jakim charakterze pracuje..

Pomyślałam, że można by tu, wszystko razem zebrać: szkoły/studia, miejscowości i .. plany. Wybieracie się/studiujecie/skończyliście kierunki artystyczne (szkoły teatralne, pedagogika baletu,szkoły muzyczne, szkoły przy teatrach/operach itp.) czy stawiacie na jakieś zupełnie niezwiązane z tańcem i ogólnie kulturą studia? A może od razu chcielibyście zacząć pracować, na scenie czy poza nią? Albo już pracujecie?

Jestem ciekawa ;)

pozdrawiam
m.
sfra

Post autor: sfra »

Obecnie - LO - klasa hum-art
Za rok - PWST / AT/ romanistyka
Joanna

Post autor: Joanna »

sfra, do PWST gdzie zdajesz, Kraków czy Wrocław?

Ja się właśnie zastanawiam, czy nie zdawać w tym roku do Wrocławia, chociaż pewnie i taki odpadnę przy piosence, no i nie wiem, czy to jest faktycznie to, co bym chciała :roll: ;)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

wiele tych informacji znajdziesz w profilach uzytkowników forum, ale kto chce oczywiscie moze sie tu "pochwalić" ;)
Ja - skończyłam: rusycystyka, dziennikarstwo, teoria tańca
obecnie - muzyczny dziennikarz niezależny 8)
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

obecnie gimnazjum, za rok LO - mat-fiz, po maturze - inżynieria dźwięku na AGH chyba że czmyhnę sobie do danii albo francji roboty szukać.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

Esmeraldas-są mundurki i spódnice(nie wiem jednak czy do kostek-wydaje mi sie ze nieco za kolana 8) ) a co do planów to przede wszystkim "chcemy tylko tańczyć i milczeć" potem moze zdac do nastepnej klasy LO a potem moze teatrologia albo studium animatorow kultury/taniec...
Żabka

Post autor: Żabka »

wtdaje mi sie ze to sa granatowe spudnice A co do przyszłiości to nie mam pojecia co bym chciała robic na pewno cos zwiazanego z tańcem
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

Przepraszam za wpędzenie w zaburzenia psychiczne i zycze powodzenia w tej niezwykłej szkole :P
ODPOWIEDZ