Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Goosia

Post autor: Goosia »

hej, nazywam się Gosia :) postanowilam dołaczyć do uzytkowników tego forum, zdecydowalam się na to po przeczytaniu dzialu "praktyka"... mam 15 lat i od dwóch regularnie uczeszczam na zajecia baletowe. Jest to moja wielka pasja i zarazem niespelnione marzenie... rodzice bardzo utrudniają mi rozwijanie umiejetnosci tanecznych :( Mysle ze to forum i panująca na nim bardzo mila atmoswera pomogą mi dazyc do celu :roll: :D Ps. moja wiedza o tancu nie jest zadowalająca, ale mysle ze wystarczy do rozumienia tematów :twisted:
Zuzka

Post autor: Zuzka »

Wietam wszystkiech! Mam na imie Zuza (15 lat) od 6 tancze... Nie, nie balet (ktory podziwiam) lecz najzwyczajniejesze funky, hip-hop, funky-jazz, musical dance... Wiem, ze to ZUPELNIE co innego niz klasyka, ale mam nadzieje, ze nie bedziecie mieli nic przeciwko, a zebym sie mogla przygladac i czasami zabrac glos w Waszych dyskusjach...

Pozdrawiam, Zuzka :)

PS:Kazali mi to tu przykleic wiec przyklejam:):)
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Tak wiec i ja witam wszystkich cieplutko :) Mam na imię Ania, mam 14 lat tańcze 4,5 roku w zespole tanecznym. Tańczymy taniec współczesny, rewiowy z elementami klasyki. Rozejrzałam sie juz po forum i jest bardzo ciekawe :) Mam nadzieję, że uda mi się cos ciekawego od czasu do czasu napisac.

Pozdrawiam :)
Małgoś

Post autor: Małgoś »

Witam wszystkich! troche późno zaskoczyłam co do tego przedstawienia się, bo od jakieś czasu juz tu wchodzę, ale niestety nie uczestniczyłam aktywnie na tle tego forum:P (tak mi wstyd)- ale chcę sie poprawić.

Więc przechodząć do rzeczy...
Mam na imię Małgosia:D, lat 16 (już niestety) i od trzech lat tańczę w zespole tańca współczesnego (dość któtko), który ostatnimi czasy przemienił się na Młodzieżowy Teatr Tańca :]. A na punkcie klasyki jednym słowem mi odbiło... i zagłębiam się w nią coraz bardziej, a przynajmniej się staram;).

Pozdrawiam M.
patrychaa21

Post autor: patrychaa21 »

To moze ja tez sie przdstawie:
Mam na imie Patrycja i mam 16 lat,we wtorek ide na swoją pirwszą lekcję baletu(JUz nie moge sie doczekać)-wiem że to dość późno,ale na spełnianie marzeń zawsze jest czas! :D
POZDRONIA!!!
mirrorball

Post autor: mirrorball »

kurczę, ja już mam za sobą kilka postów, ale nie zerknęłam do przedstawialni ;) mam nadzieję, że wybaczycie.

Mam na imię Magdalena, tańczyłam przez rok w dziecięcym zespole baletowym, a od 1997 tańczę w zespole pieśni i tańca. Szkoła baletowa jest moim największym, niespełnionym marzeniem. Średnio raz w tygodniu mamy na próbach elementy klasyki, ale nie znam baletu zbyt dobrze, więc chłonę z zaciekawieniem każde napisane tu słowo. Mogę też czasem napisać jak na pewne sprawy patrzy się ze strony- innego, ale zawsze równie zakochanego w tym, co robi- tancerza. :)

W ramach miłości do tańca, głównie tego ludowego, biorę też udział w turniejach Tańca Polskiego w formie towarzyskiej.

Witam serdecznie przemiłych Forumowiczów :)

pozdrawiam
m.
mirrorball

Post autor: mirrorball »

Lupusie Drogi

kurczę, nie wiedziałam że ktokolwiek o tym wie.. ;) jesteś może tancerką albo mamą którejś z tancerek (jaki zespół?)?

jestem w kategorii V A, i niestety, mojej kategorii w Poznaniu nie było (część par miała w tym czasie koncerty i po prostu turniej w tej kategorii się nie odbył) teraz się wybieram do Wilanowa, albo do Mazowieckiego Centrum za tydzień, ale też tylko towarzysko, bo tam młodzież do IV kategorii startuje..

ależ ten świat mały ;)

pozdrawiam
m.
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Lupus jest mężczyzną, a na dodatek pianistą :D
Lupus

Post autor: Lupus »

[quote:17884a6d39="mirrorball"] jesteś może tancerką albo mamą którejś z tancerek ?[/quote:17884a6d39]
Obawiam się, że trudno byłoby mi się aż tak przeistoczyć, ale... popracuję nad tym. 8)

P.S. Do zobaczenia w Warszawie.
Julcia

Post autor: Julcia »

Dobry Wieczór Wszstkim ! :) A więc dołączam do grona "baleto-forumowiczów" mam nadzieje, że zostane ciepło przyjęta przez bardziej doświadczonych użytkowników:)

Kilka słów o mnie: Mam na imię Julka, mieszkam w Szczecinie i obecnie uczę się w 8 klasie (dypolmowej) Ogniska Baletowego.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ