Moze tu, może tam... :)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Paula

Post autor: Paula »

No fajnie by było taką mieć :D
kiler

Post autor: kiler »

aja do lodzkiej osb
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Złota rybko spełnił ich marzenia ...i moje też ... :D
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

najlepiej w Gdańsku albo w Rosji!
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

petersburg/paryż
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Ja do Francjiiiii mmmmm ... marzenia :D
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

Ja napewno do Paryskiej Szkoły Baletowej lub do Monachium ale napewno nie do Polskiej o nie nie niema mowy.W Polsce niema żadnego poziomu ani dobrych nauczycieli oprócz kilku wybitnych z obcych krajów którzy coś osiągneli w życiu ale tylko w szkółkach prywatnych.Niema mowy żebym jak bym coś osiągneła poszła do Polskiej szkoły Baletowej jak się to nazywa> :D :evil: :x
Pola1

Post autor: Pola1 »

Copellio1, a co masz do polskich szkół, dlaczego uważasz ,że nie ma żadnego poziomu ani dobrych nauczycieli. Marzysz o szkole na zachodzie a jestes pewna ,że dostałabyś sie do polskiej?
Gość

Post autor: Gość »

Moim zdaniem dobrze ucza nauczyciele z zagranicznym doświadczeniem (najlepiej - Rosja, ew. zachód) - ale to jest tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia. A tacy trafiają się w polskich szkołach i to raczej w państwowych.
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

Moja koleżanka była w w Gdańsku i było okropnie zniszczyli ją prawie doszczętnie a moja druga koleżanka była w Bytomiu gdzie 4 klasie nie uczyli jeszcze piruetów a była w najlepszej klasie.
ODPOWIEDZ