Klasyka - Lublin - zajęcia

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Aleksja

Post autor: Aleksja »

Czesc dzisiaj oficjalnie zapisalam sie na warsztaty taneczne nie moge sie doczekac, a w dżinsach nigdy bym nie poszlam na zajecia choc jestem bladynka, ale dzieki za troske jest mi bardzo milo ze mi pomagacie, wszystkim z calego serca serdecznie dziekuje. rozmawialam z jednym z tych panow co beda prowadzic zajecia wydal mi sie sympatyczny, bo pwiem wam ze troche sie balam kto bedzie prowadzil zajecia, mialam obawy czy sie z nim dogadam ale mysle ze tak, wydaje mi sie ze wzajemne zrozumienie miedzy instruktorem a uczniem tez jest wazne.
Aleksja

Czesc przezywam to wszystko w nocy mi sie kiepsko spalo no ale ja to zawsze prawie wszystko tak przezywam a zwlaszcza sprawy na ktorych mi zalezy, pozdrawiam wszystkich.
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:12a9983727="Aleksja"]Czesc dzisiaj oficjalnie zapisalam sie na warsztaty taneczne nie moge sie doczekac, a w dżinsach nigdy bym nie poszlam na zajecia choc jestem bladynka, ale dzieki za troske jest mi bardzo milo ze mi pomagacie, wszystkim z calego serca serdecznie dziekuje. rozmawialam z jednym z tych panow co beda prowadzic zajecia wydal mi sie sympatyczny, bo pwiem wam ze troche sie balam kto bedzie prowadzil zajecia, mialam obawy czy sie z nim dogadam ale mysle ze tak, wydaje mi sie ze wzajemne zrozumienie miedzy instruktorem a uczniem tez jest wazne.[/quote:12a9983727]

Kiedy zaczynają się te zajęcia, już we wrześniu? Bo z tego co pamiętam zwykle zaczynały się październik - listopad.
Aleksja

Czesc zajecia zaczynaja sie 11 października godzina jeszcze dokladnie nie jest znana ale wstepnie to bedzie 19.30-20.00 cena 10 zloty za 1.5godziny.
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:446134ddda="Aleksja"]Czesc zajecia zaczynaja sie 11 października godzina jeszcze dokladnie nie jest znana ale wstepnie to bedzie 19.30-20.00 cena 10 zloty za 1.5godziny.[/quote:446134ddda]

Dzieki.
Szkoda, że nie we wrześniu, bo potem to ja jadę do Warszawy, ale może kiedyś sobie wpadnę na zajęcia :)
Aleksja

a zapomnialam zajecia beda we wtorek i czwartek zapraszam mnie napewno poznasz bo jestem wysoka zaledwie 185cm
Marysia

Re: Moze ktos bedzie wiedzial? - lekcje baletu

Post autor: Marysia »

[quote:4a26dacc26="Aleksja"]Czesc mam 30lat zawsze chcialam tanczyc w balecie ale nie bylo to mozliwe bo mi nie pozwolili rodzice. teraz mi zabronic nie moga ale wiek jest problemem. Mam pytanie moze ktos z was wie kto lub gdzie w lublinie moglby udzielac mi lekcji baletu, ja wiem ze wiek juz nie ten ale ja chce tanczyc dla siebie bo takie jest moje marzenie ktore nie daje mi spokoju bo jak tu zyc bez marzen?[/quote:4a26dacc26]

Trzymam za Ciebie kciuki. Ja zaczelam tanczyc w wieku 18 lat i chociaz gwiazdy juz ze mnie nie bedzie to jestem szczesliwa, ze moge to robic :)
Aleksja

Kocham was daliscie mi nadzieje na spelnienie swoich marzen i nie tylko dzieki za wszystyko nie weiem jak to opisac dziekowac.
Aleksja

Czesc wiecie co? rozmawialam z moja doktor z przychodni o warsztatach tanecznych i ona ztwierdzila ze chyba tez wezmie udzial w warsztatach, fajne jest to ze kobieta jest juz babcia i tak podchodzi do sprawy, zaskoczyla mnie bardzo pozytywnie. Pozdrawiam wszystkich czesc :P
Aleksja

Czesc pierwsze koty za ploty juz za mna, bylam na zajeciach i bardzo mi sie podobalo, wyginam smialo cialo, cialo zwane dalej zwlokami bo mnie wszystko boli, nie myslalam ze tyle moze boliec no troche przesadzam bo uszy, nos i oczy mnie nie bola, ale sie nie dam bo naprawde sprawia mi to ogromna radosc. To nara, ide dogorywac. P.S. Ale jestem szczesliwa mowie wam. :P
ODPOWIEDZ