OSB w Warszawie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Gość

Post autor: Gość »

PROSZĘ O FANFARY !!!!!!!!!!
TADAM:
warszawska szkoła baletowa ma juz stronę internetową !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jej adres to [url]WWW.BALETOWA.PL[/url]

(proszę moderatorów o wyrozumiałość w kwestii mojego "krzyku", ale uznałam, że sprawa warta nagłośnienia)
sisi

Post autor: sisi »

absolutnie nic nie powiem na ten krzyk :)

a nawet go wzmocnię:
BRAWA DLA TEGO, KTO W KOŃCU SIĘ TYM ZAJĄŁ!!!
Nefretete

Post autor: Nefretete »

przy okazji tego wątku chciałam zapytać czy OSB w Bytomiu ma strone internetowa? jesli tak to czy ktos zna adres??
Gość

[url=http://baletowa.webpark.pl/]Adres[/url] OSB w Bytomiu
Paula

Post autor: Paula »

A ja bardzo się zdziwiłam, że w tej szkole przyjmują chetnie osoby strasze. W liście przjętych jest dziewczyna która dostała się do klasy VII (!). Jestem w szoku!!! Szkoda, że nie mieskzam w warszawie albo w okolicach :(
Cytuję : "Jeśli macie smukłe, giętkie ciało, jesteście muzykalni, lubicie ruch i chcielibyście spróbować swoich sił na scenie , ale przekroczyliście granicę wieku wymaganą przy rekrutacjach do kl. I (10 lat) – nie rezygnujcie!
Zgłoście się na rekrutacje!
Naszą szkołę ukończyło wielu bardzo dobrych tancerzy, którzy podjęli naukę w starszych klasach!"...
Jestem bardzo zdziwiona...
Gość

Jeszcze nic nie wiem o dziewczynie przyjętej do VII klasy, ale jedno jest pewne - już wcześniej się gdzieś uczyła. Dojście na tym poziomie możliwe jest raczej tylko albo z innej państwowej baletówki, albo dobrych kilka lat uczyła się w jakimś studiu, szkółce czy czymś podobnym.
Paula

Post autor: Paula »

Jeszcze... a to jest szansa że się dowiesz. Także jak będziesz coś wiedział to daj znać, bo jestem ciekawe. Najlepiej na PM bo raczej ona by nie chciała żeby tak gadać o neij na forum...chyba że któraś z forumowiczek nią jest :] Także jak coś to daj znać :]
blacktutu

Post autor: blacktutu »

tak Sandra jest z Łódzkiej Baletówki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sisi

Post autor: sisi »

oh no tak... :( a już się ucieszyłam, ze ktos podjął inicjatywę "zaadoptowania" starszych, a nie profesjonalnych tancerzy.
ODPOWIEDZ