zajęcia u Giviego
Re: :)
[quote:274903a565="vvvvv"][quote:274903a565="nutriaa"]vvvv... a nei wiesz gdzie mogłabym zaopatrzyć sie w jakieś body i baletki :] ????[/quote:274903a565]
załoz jakies krotkie spodenki,kolarki,[/quote:274903a565]
a co to są te kolarki /??? :D
załoz jakies krotkie spodenki,kolarki,[/quote:274903a565]
[url=http://sportowa.stronawww.pl/images/kolarki.jpg]Kolarki[/url] to krótkie (kończące sie powyżej kolen), obcisłe spodenki.
Zamiast baletek mozna ćwiczyć w skarpetkach, tylko trzeba przetestować kilk par, bo niektóre strasznie ślizgają się na podłodze. Można kupić specjalne antypoślizgowe, ale nie wiem czy one dla odmiany nie hamują zbytnio ruchu.
Zamiast baletek mozna ćwiczyć w skarpetkach, tylko trzeba przetestować kilk par, bo niektóre strasznie ślizgają się na podłodze. Można kupić specjalne antypoślizgowe, ale nie wiem czy one dla odmiany nie hamują zbytnio ruchu.
[quote:dd7547a581="nutriaa"][quote:dd7547a581="vvvvv"][quote:dd7547a581="nutriaa"]vvvv... a nei wiesz gdzie mogłabym zaopatrzyć sie w jakieś body i baletki :] ????[/quote:dd7547a581]
załoz jakies krotkie spodenki,kolarki,[/quote:dd7547a581]
a czy już na pierwszych lekcjach trzeba mieć baletki ???? ( no bo wiesz moze mi się nie spodobać albo cos i co późńiej zrobić z takimi baletkami :) A jeśłi ktoś nie ma takich baletek odrazu na początku to w czymśc sie ćwiczy ???
Tak mam zamiar sie zapisać na balecik i to będzie chyba na pewno wasza szkółka :)[/quote:dd7547a581]
O,to co miałam Ci napisac juz napisał(a) za mnie Gość.A jesli chodzi o skarpetki to tzw antyposlizgowe sa "akurat",przynajmniej jest wieksza pewnosc ze sie nie przewrocisz i nie ma problemu jesli bedziesz miala skarpetki-na poczatek nie wariujmy ze strojami,nie to najwazniejsze.
załoz jakies krotkie spodenki,kolarki,[/quote:dd7547a581]
a czy już na pierwszych lekcjach trzeba mieć baletki ???? ( no bo wiesz moze mi się nie spodobać albo cos i co późńiej zrobić z takimi baletkami :) A jeśłi ktoś nie ma takich baletek odrazu na początku to w czymśc sie ćwiczy ???
Tak mam zamiar sie zapisać na balecik i to będzie chyba na pewno wasza szkółka :)[/quote:dd7547a581]
O,to co miałam Ci napisac juz napisał(a) za mnie Gość.A jesli chodzi o skarpetki to tzw antyposlizgowe sa "akurat",przynajmniej jest wieksza pewnosc ze sie nie przewrocisz i nie ma problemu jesli bedziesz miala skarpetki-na poczatek nie wariujmy ze strojami,nie to najwazniejsze.
:)
No to ja Wam wszystkim bardzo chciałam podziękować za rady :) Dzięki nim wreszcie się ruszyłam z domu i... zapisałam na zajęcia w szkole p. Staszewskiego :] W poniedziałek pierwsze zajęcia :D pewnie będzie masakra, bo ze mnie niezbyt pojętny uczeń no ale jakoś przetrwam :) A może ktoś w tym roku też wybiera się do tej szkółki ????
[quote:a10413b23d="nutriaa"]No to ja Wam wszystkim bardzo chciałam podziękować za rady :) Dzięki nim wreszcie się ruszyłam z domu i... zapisałam na zajęcia w szkole p. Staszewskiego :] W poniedziałek pierwsze zajęcia :D pewnie będzie masakra, bo ze mnie niezbyt pojętny uczeń no ale jakoś przetrwam :) A może ktoś w tym roku też wybiera się do tej szkółki ????[/quote:a10413b23d]
Czyli jednak nie zapisałas sie do "mojej" szkólki ale tez z całego serca życzę dużo przyjemności i wytrwałości.
Czyli jednak nie zapisałas sie do "mojej" szkólki ale tez z całego serca życzę dużo przyjemności i wytrwałości.
-
baletniczka
Witajcie :) . Pytanie kieruję do uczniów szkółki baletowej p. Giviego. Moja mama dzwoniła dziś do p. Aułły. Dowiedziałam się że zajęcia są tylko 3 x w tygodniu !! Dlaczego tak mało? Ktoś tu pisał że nawet 6 x są...Bardzo chcialabym nawiązać kontakt z uczniami p. Giviego (od pazdziernika prawdopodobnie bede uczęszczac na zajęcia) i chcialabym co nieco sie dowiedziec. 3majcie sie. narazie :wink: