WIECIE COŚ MOZE O TYM ????????? (konkurs we Wrocławiu)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
aniataniec1

WIECIE COŚ MOZE O TYM ????????? (konkurs we Wrocławiu)

Post autor: aniataniec1 »

CZY WIECIE COS O KONKURSIE WE WROCLWIU WIEM ZE JESZCZE MASA CZASU ALE KOLERZANKA MNIE PYTAŁA

[color=blue:8de4e29202][/color:8de4e29202][color=blue:8de4e29202]pozwoliłam sobie usciślić temat - jak chce sie szybkiej i rzetelnej odpowiedzi, warto dokładnie napisac o co chodzi. No i po raz kolejny, powołując się na reulamin i ntetykiete proszę o nieużywanie wielkich liter bez potrzeby[/color:8de4e29202][color=blue:8de4e29202][/color:8de4e29202]
Kasia G
aniataniec1

zapomniałam sie sorki ale jezeli cos wiecie o tym konkursie to piszcie pozdrawiam
Paula

Post autor: Paula »

Chcialabym odswiezyc ten temat poniewaz sama chetnie bym sie czegos dowiedziala.
aniataniec1

wszystkich których ciekawi to pytanie i wiedza choc odrobine na ten temat zachecam do pisania zawsze informacje uzbieraja sie pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
genia

Post autor: genia »

chyba chodzi ci o konkurs ktory byl we Wrocclawiu teraz bedzie w Gdansku a pozniej.... nie wiadomo jest on dla klas 3-4 baletowych dla szkol publicznych i nie. odbywa sie co 2 lata i sama mialam okazje wziac udzial w jego 1 edycji pozdrowionka jak cos mi sie przypomni to wklikam pa
Gość

Post autor: Gość »

Na [url=http://www.blizej-piekna.com/konkurs.html]stronie[/url] o poprzedniej edycji nie ma nic o kolejnych. Za to na stronach GSB znalazłam [url=http://www.szkolabaletowa.pl/menubar/II_konk_bal_inf.htm]takie[/url] oto informacje. Wydaje mi sie, że ten konkurs w Gdańsku jest kolejną edycją tego z Wrocławia.... Chociaż mogę się mylić..
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja chyba nietety aniutaniec1 nic ci nie pomoge :?
florinka

Post autor: florinka »

tak,konkurs w gdańsku jest kontynuacją konkursu we wrocławiu.będzie odbywał sie co 2 lata na przemian w miastach w których są szkoły baletowe.
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Tak, jest to kontynuacja konkursu z Wrocławia, ale tylko dla szkół państwowych,nic nie wiadomo o konkursie dla szkół prywatnych, a szkoda
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

konkursu dla szkół prywatnych we Wrocławiu nie będzie, niestety.....:(
ODPOWIEDZ