HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
ameliaa

HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU

Post autor: ameliaa »

Wspaniala,cudowna,wybitnie zdolna...
Fantastyczne warunki,upor i pracowitosc...
Balet ponad wszystko!!!
i jakie spektakularne efekty w wieku zaledwie 17stu lat...

Taka jest Helena Karpuchina..
moim zdaniem nadzieja nie tylko polskiego baletu...
juz niebawem jego wielka gwiazda...
Prosze o Wasze opinie....
ameliaa

Post autor: ameliaa »

mozliwe :twisted: ale liczylam na ciekawsze komentarze...
Dla mnie Helena Karpuhina jest wspaniala osobowoscia i doskonala tancerka
Paula

Post autor: Paula »

Już od dawna chciałam założyć taki temat ale targały mna mieszane uczucia ze względu na ewentualne komentarze forumowiczów. Gratuluję odwagi.
A powracając do tematu. Uważam podobnie. Jest ona na prawdę świetną tancerką. Ma doskonałe warunki i na prawdę może wiele osiągnąć. Także czekamy na jej występy na wielkich scenach świata. i cieszmy się nią w Polsce póki możemy :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Prosze bardzo, link do zdjęcia nie z Eurowizji, ale do fotki z Konkursu Baletowego w Gdańsku. Elena Karpuhina i Michał Wylot w Grand Pas Classique (wolałam pokzać ją Wam w repertuarze klasycznym :) )

http://img278.imageshack.us/my.php?image=karpuhina9iv.jpg

fot. B. Kitowska-Lisowska
Paula

A czy macie jeszcze jakie[ inne zdjecia Eleny poza tymiz Konkursu Baletowego w Gdansku. Bylabym (a moze bylibysmy) bardzo wdzieczni. A to zdjecie z Eurowizji...mhhh...piekne. Moim zdaniem takze ladniej wyglada ona w repertuarze klasycznym.
genia

Post autor: genia »

Helena Karpuchina bedzie napewno wspaniala tancerka patrzac nie tylko na warunki ale i na technike zawzietosc,pracowitosc...uwazam Ja za wzor do nasladowania.jest przykladem tego co mozna osiagnac praca,praca ,praca tylko zastanawia mnie czy ma ona zycie prywatne???
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:8cd1f211d1="Paula :)"]A czy macie jeszcze jakie[ inne zdjecia Eleny poza tymiz Konkursu Baletowego w Gdansku. Bylabym (a moze bylibysmy) bardzo wdzieczni.[/quote:8cd1f211d1]

prosisz i masz :) Fotka z wystepu na Eurowizji:

[URL=http://www.imageshack.us][img:8cd1f211d1]http://img147.imageshack.us/img147/6508/dsc070193ng.jpg[/img:8cd1f211d1][/URL]

fot. K. Walkowska
Paula

Dziekuje bardzo. Kasiu G. na Tobie zawsze mo|na polegac :) dzieki :)
lalala

Post autor: lalala »

ona jest piekna tak :)- choc jej ruchy są zaprojektowane przez nauczycieli, czasami odczuwam ze patrze na doskonalego robota :)
sisi

Post autor: sisi »

to zdjecie z eurowizji jest naprawde ladne :) gdybym je zobaczyla gdzies w necie, nie wiedzac ze to Elena, pomyslalabym, ze to jakas profesjonalna tancerka
ODPOWIEDZ