[quote:b095700f48="Internauta"]Ja widziałem, ale było to tak teatralne, że nawet trudno się było zorientować czy mają jakiś porządny warsztat taneczny.[/quote:b095700f48]
ja widziałem "Kilka Błyskotliwych Spostrzeżeń (a la Gombrowicz )" na Międzynarodowym Festiwalu Gombrowiczowskim w moim mieście i muszę przyznać, że był to cudowny spektakl i byłem nim oczarowany wprost... :D
O to samo pytam w topicu dot. Korporacji :)
Byłam w zeszłym roku na warsztatach i nie byłam zadowolona - zajęcia z założenia miały łączyć klasykę, modern i taniec indyjski, a w pratyce czułam się, jakbym trafiła do sekty.
Polecam jednak spektakle, które wystawiane są codziennie wieczorem.
oo Bzdyl jest genialny,kasi przyznam sie nie widzialam "w akcji" bo ogladalam spektakle w ktorych Leszek tanczyl sam,ale slyszalam ze jest naprawde dobra a ze razem to tworza niesamowity duet:Pw zyciu prywatnym podobno tez:P[list:1c30878a72] a jesli chodzi o korporacje,to trzeba przyjechac i samemu zobaczyc:) szkoda tylko ze ostatni pociag do mojej miejscowosci odjezdza o 22.40 i nie moge zostac na pospektaklowych dyskusjach :( jak ktos zostanie to niech tu napisze o czym sie tam rozmawialo :wink: [/list:u:1c30878a72]