Nasz pierwszy wspolny projekt! (bylo: Nasi chlopcy tancza...

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Wojtek4p

Nasz pierwszy wspolny projekt! (bylo: Nasi chlopcy tancza...

Post autor: Wojtek4p »

Tak czasami sobie myślę , że fajnie by było gdyby i u nas w Polsce udało się równierz stworzyć podobny męski zespół tańczący na puentach .
Ciekawe co wy na to ?.
Może macie jakieś ciekawe opinie i propozycje w tym temacie piszcie .
Proszę bardzo pytanie do tematu zostało przeniesione i można się wypowiadać . Gotowi do startu - start . :D :D . Piszcie nasi forumkowicze do bólu ile się da hi hi . Pozdrowinka .
Leila

Post autor: Leila »

sfra! gratuluję! to świetnie że ćwiczysz na pointach. jesli cos się kocha to trzeba dążyc za wszelka cenę do realizacji swoich marzeń, pasji. dla mnie takie generalizowanie czy ktoś powinien to czy tamto jest bzdurne. chcesz coś robić to sky is the limit !
Wojtek4p

Witam ponownie . O jak miło pojawił się kobiecy pozytywny głosik w sprawie tańczenia przez Sfrę i nie tylko na puentach . :D .
Może pojawi się więcej opini ? .
Tranquility

Post autor: Tranquility »

ja sie nie przejmuje opiniami na temat tańczenia przez mężczyzn w puentach... jeżeli mam taką ochotę to tańczę i nikt, na szczęście, mi tego nie zabroni... :roll: a poza tym uważam, że fajnie wyglądają także faceci w takim rodzaju obuwia scenicznego... :)
Wojtek4p

Tranquality masz rację ja na ogół też nie przejmuję się tym co mówią ludzie , i robię to na co akurat mam ochotę .
Ale można też poczytać tak z ciekawości co sądzą o tym inni ludkowie .
A wiadomo , że nikt ci tego nie zabroni . :D :wink: . Hejka .
Leila

Post autor: Leila »

[quote:35ece129f0="tranquality"]uważam, że fajnie wyglądają także faceci w takim rodzaju obuwia scenicznego... Smile[/quote:35ece129f0]
ja tez tak uważam, zresztą dla mnie tanczący mężczyzna, w pointach, baletkach czy na boso jest pieknym zjawiskiem, takie idealne połączenie gracji z siłą...ehhh...rozmarzyłam się ;)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

w ogóle tańczący mężczyzna to rzadkość... (i skarb ? :) ) a tym bardziej tańczący w puentach... :D
uleczka

Post autor: uleczka »

Fececi na pointach sa słodcy...naprawde, poza tym mężczyna tancerz zrozumie kobiete tancerke....Niech każdy robi to na co ma ochote, skoro kobiety moga trenować boks to czemu mężcyzna nie może tańczyć na pointach??;D
sisi

Post autor: sisi »

zgadzam sie z Leila i uleczka. why not?? przeciez faceci maja prawo tez porzadnie potanczyc, a nie byc tylko dzwigiem dla kobiety ;)
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Hm, ja powiem tak: takie grupy jak Les Trocaderos sa swietne, ale moze wlasnie dlatego, ze sa to sami mezczyzni. Nie bardzo potrafie sobie wyobrazic repertuar klasyczny, w ktorym i ballerina i "balleron" tancza na pointach. Ale sam pomysl mezczyzn na pointach jest swietny!

Iza
ODPOWIEDZ