Tancerze - serial taneczny |
Autor |
Wiadomość |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 9:09 pm
|
|
|
nie, tylko on jest w tym serialu. |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
Anka
Nowicjusz

Związek z tańcem: tancerka amatorka ;)
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 12:42 am
|
|
|
Jeszcze paru tancerzy z tła, ale to są ludzie, ktorzy z YCD poodpadali po warsztatach w Paryżu |
_________________ Piotrusiu Panie jesteś snem? |
|
|
|
|
 |
Natashy
Corps de Ballet

Związek z tańcem: uczennica/miłośnik
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 12:54 pm
|
|
|
Spojrzałam do gazety z programem telewizyjnym i wg niego nie ma dzisiaj "Tancerzy". Ciekawe dlaczego? Chyba nie ma dziś jakiegoś święta, a mało prawdopodobne, żeby zaprzestali puszczanie serialu po kilku odcinkach...? |
_________________ http://mimi-dance-555.bloog.pl
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho |
|
|
|
|
 |
Siunia
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 4:00 pm
|
|
|
Na stronie internetowej tvp2 jest jak byk napisane, że o 20.00 będzie odcinek 11. http://www.tvp.pl/program-telewizyjny?offset=0 |
_________________ Wampirzyca prosto z Brukseli
"Taniec jest jedną z najdoskonalszych form kontaktu z nieskończoną inteligencją" Paulo Coelho |
|
|
|
|
 |
danceFORever
Corps de Ballet

Związek z tańcem: uczeń/miłośnik
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 5:59 pm
|
|
|
''20:00 Tancerze - Sylwetki - odc. 11 Sylwetka Natalii Lesz''
To nie odcinek, a coś jak kulisy; a serial juz się skończył (przynajmniej na jakiś czas, bo nie wiem czy planują kolejną serię) |
|
|
|
|
 |
Kasia :))
Pierwszy Solista

Związek z tańcem: oby wieczny!
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 2:29 am
|
|
|
naprawdę?
oby nie. |
_________________ wieczny tańcogłód. |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 3:27 am
|
|
|
jest przerwa wakacyjna... pewnie serial powróci gdzieś we wrześniu lub w październiku... |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 4:58 pm
|
|
|
ktoś jeszcze ogląda to oprócz mnie i mojej mamy? XD |
|
|
|
|
 |
Alya
Adept Baletu

Związek z tańcem: tancerz, uczeń
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 5:35 pm
|
|
|
Ja oglądam ale w sumie to poziom aktorki jest tam średni ale w sumie bardziej tam o tańczenie chodzi ;D w sumie to u mnie w rodzince każdy to ogląda, a nikt się nie przyznaje, że niby " tak przypadkiem" ;D ale układy taneczne są świetne |
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 7:49 pm
|
|
|
poziom aktorski jest i tak lepszy niż w poprzedniej serii [mówię tu o osobach które nie są aktorami z wykształcenia], zresztą odcinki jakieś fajniejsze są i w ogóle... pewnie dlatego że zmienił się scenarzysta [chyba]... |
Ostatnio zmieniony przez Maron Pią Lis 06, 2009 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Alya
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 9:08 pm
|
|
|
Mi też się bardziej ta seria podoba, a co do poziomu aktorskiego to nie wiem, nie zauważyłam różnicy. No ale raczej trudno być na raz dobrym tancerzem, aktorem i do tego ładnie śpiewać bo w końcu w serialu trochę śpiewania też jest. A serial niby taki średni, a wciąga ;D |
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 9:20 pm
|
|
|
ja respect normalnie do Natalii Lesz czuję teraz, kiedyś nie przepadałam za jej osobą, po TzG ją polubiłam... ale przede wszystkim to że dziewczyna śpiewa, miarodajnie gra [patrząc na cały serial nieźle wychodzi jej kreacja] i jak tańczy... wow jezu też bym tak chciała.
w ogóle tak się zastanawiam coraz częściej dlaczego Dorotę Czaję [Sylwia Szymanowska serialowa] odrzucali na castingach YCD - wydaje mi się że tańczy najlepiej ze wszystkich tancerek z tego serialu [no jeszcze taka serialowa blond Eryka jest świetna...] - klasyka, jazz, współczesny, pop, hiphop... o dżizas! i zastanawiam się co było nie tak z nią, przecież ma wszystko
moim zadniem mogłaby się spokojnie pojawić na miejscu niektórych osób z szesnastki w czwartej edycji YCD |
|
|
|
|
 |
Alya
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 9:32 pm
|
|
|
ale do YCD nie zawsze dostają się ci co powinni, a tym bardziej nie zawsze wygrywają ci co na prawdę na to zasługują. A co Do Natalii Lesz to jako piosenkarki powiem szczerze, że jej nie lubię, ale jako tancerkę po prostu kocham. W tancerzach na prawdę pokazała co potrafi. |
|
|
|
|
 |
|