Mam talent-program TV |
Co wolisz oglądać -You can dance- czy -Mam talent-?? |
Mam talent |
|
25% |
[ 3 ] |
You can dance |
|
75% |
[ 9 ] |
|
Głosowań: 12 |
Wszystkich Głosów: 12 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Nati
Koryfej
Związek z tańcem: czynny! SB+OEB
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 7:05 am
|
|
|
przyjaciolka napisał/a: | ja trzymam kciuki,oczywiście za Ewkę Lewandowską jest genialna,porusza serca.
... |
a ja za nią nie jestem. Wg mnie drugi występ udany nie był. Może dlatego ze image z pieskiem bardziej mis ię podobał ale z tego co wiem, to ona uczyła się śpiewu w szkole muzycznej czy coś... nie wiem czy to prawda bo nie dociekałam, ale wg mnie taki program powinna wygrać osoba-amator, jak np snake. Sam się stworzył, sam stworzył pomysł na siebie. a poza tym nie da się wybrać tej 1 osoby, jest tam co najmnjniej kilka, którzy zasłużyli na to.
ps. Bardzo podobał mi się zespół AUDIOFEEL ^^ |
_________________ Taniec wymaga człowieka chętnego,
szlachetnego, opanowanego;
człowieka o zrównoważonych siłach.
Dlatego chwalę taniec... |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 5:37 pm
|
|
|
AUDIOFEELS AUDIOFEELS AUDIOFEELS
|
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
ladybird
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 10:38 pm
|
|
|
Mam to samo zdanie co Princess Maron, :D |
_________________ Balet to po(d)stawa |
|
|
|
|
 |
Siunia
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 6:41 pm
|
|
|
Audiofeels są super |
_________________ Wampirzyca prosto z Brukseli
"Taniec jest jedną z najdoskonalszych form kontaktu z nieskończoną inteligencją" Paulo Coelho |
|
|
|
|
 |
baletqueen
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 6:43 pm
|
|
|
są świetni i pochodzą z jakże pięknego miasta Poznania:) |
_________________ ...:::Dance For Living, LIve For Dancing:::...
Kiss for Nena:* |
|
|
|
|
 |
Alleoya
Corps de Ballet

Związek z tańcem: amator
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 7:10 pm
|
|
|
Ja oglądałam ostatnie sobotnie Mam talent. Było całkiem przyjemne, do czasu występu Asi Si. Była ona dla mnie zupełnie przekreślona od momentu, kiedy poznałam, jaką piosenkę śpiewała. Żadna szanująca się i poważna artystka nie zaśpiewałaby piosenki nastolatki o dziwnym alter ego z zepsutą reputacją. Miley Cyrus. Piosenka See you again. Nie podobało mi się wykonanie Asi. Sczerze mówiąc zaraz po występie Asi poszłam do innego pokoju, włączyłam mp3 i posłuchałam oryginału. I szczerze mówiąc było przyjemniej.
Za to gimnastycy z Kanady byli wspaniali. Byłam pod ogromnym wrażeniem. Aktorstwo, siła, piękno ludzkiego ciała ukazane w tak cudowny sposób... Mmmm... Gdyby każdy gimnastyk był taki, naprawdę ciężko byłoby przyznawać medale na olimpiadzie
Ziemek Świtalski. Chłopak niesamowity. Ma ogromny talent! Do tego jest szczery, otwarty i nie boi się występować publicznie. Wróżę mu wielką karierę na naprawdę światowym forum |
_________________ Never give up, it's such a wonderful life
/Hurts-Wonderful life/
dawniej - rooni |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 7:43 pm
|
|
|
a mi się właśnie występ Asi Si podobał... |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
Siunia
Adept Baletu

|
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 3:32 pm
|
|
|
Byli też dudziarze z Częstochowy |
"Taniec jest jedną z najdoskonalszych form kontaktu z nieskończoną inteligencją" Paulo Coelho |
|
|
|
|
 |
Alleoya
Corps de Ballet

Związek z tańcem: amator
|
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 7:23 pm
|
|
|
Siunia napisał/a: | Byli też dudziarze z Częstochowy |
wiem mama mnie chciała wkręcić do tej grupy, ale dzielnie się trzymam |
_________________ Never give up, it's such a wonderful life
/Hurts-Wonderful life/
dawniej - rooni |
|
|
|
|
 |
Calineczka
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
|
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 11:21 pm
|
|
|
hm... dziś obejrzałam też program w całości po raz pierwszy i ten cały Audiofeels czy jakoś tak, no nie za bardzo mi się podobał, za to Ziemek bardzo |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 1:34 am
|
|
|
AUDIOFEELS I TAK NAJLEPSZE |
|
|
|
|
 |
Siunia
Adept Baletu

|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 11:43 am
|
|
|
Ale nawet gdyby Audiofeels wygrali, toby im się nie opłacała ta nagroda. Trochę mało na głowę by wyszło. Szkoda tylko, że Ewa Lewandowska nie zajeła drugiego miejsca. |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 12:03 pm
|
|
|
trójka z podium akurat była dość przewidywalna... i myślę że właśnie byłoby najsprawiedliwsze to gdyby wygrali właśnie Audiofeels XDD 100.000 : 8 = 12.500 x 3,5 = 43.750 złotych na łebka, i akrobatom wychodziłoby wówczas koło tego właśnie.[100.000 : 2 = 50.000 złotych] |
|
|
|
|
 |
Kasia G
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: krytyk
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 7:38 pm
|
|
|
a co tu ma do rzeczy "sprawiedliwość"? widzowie uznali kto im sie najbardziej podobał i bsta - tak jak we wszelkich konkursach to ma mało wspólnego ze sprawiedliwością Wg moich osobisych odczuć choc cały program oglądałam po łebkach trójk z podium była dośc oczywista i bardzo sprawiedliwa i (wg mnie oczywiście) wygrali ci, którzy byli najlepsi - najwiekszy polski talent. Pieniadze - podział "na głowę" itd to naprawdę juz sprawa drugorzedna i az sie dziwie, ze tak o tym rozprawiacie |
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec |
|
|
|
|
 |
Agnes
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczeń/miłośnik
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 3:12 pm
|
|
|
A ja żałuję tylko, że Ziemek nie zajął drugiego miejsca |
_________________ "To co się w największym wysiłku tworzy, winno wyglądać tak, jakby powstało szybko, prawie bez wysiłku, z zupełną łatwością, na przekór prawdzie." Michał Anioł //Nena:* |
|
|
|
|
 |
Siunia
Adept Baletu

|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 5:21 pm
|
|
|
Kasiu G, myślę, że napisałam tę wzmiankę o "podziale na głowę" dlatego, że audiofeels zdecydowanie mi do gustu nie przypadli A Ziemowit bardziej podobał mi się w półfinale. Ciekawa jestem talentów w drugiej edycji. Zastanawiam się czym jeszcze nas zaskoczą... |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 11:17 pm
|
|
|
a ja, w przeciwieństwie do ciebie Siuniu, kocham Audiofeels miłością pierwszą bezgraniczną od castingów XDDDD |
|
|
|
|
 |
|