Taniec z gwiazdami - edycja VII |
Autor |
Wiadomość |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
|
|
|
 |
odette
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka ludowa
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 2:59 pm
|
|
|
oo zgadzam sie nath. kilka slow i caly pudzian.
jak w zasadzie, ktorej kiedys uczyla mnie p. od polskiego przy pisaniu telegramu "minimum slow, maksiumum tresci" |
_________________ mam koncerty... szczęście, ale i brak czasu
jak na razie nieobecna |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 10:24 pm
|
|
|
a mnie Janowski coraz bardziej działa na nerwy. nie lubiłam go od początku programu, wprost mnie telepało na myśl że Ania z nim będzie tańczyć przez całą edycję... ok, lubię jego śpiew i role w musicalach ale bardzo nie lubię go za resztę - zachowanie etc. i jak odpadają takie fajne osoby jak Ela czy Wojtek, to coraz bardziej mi się odechciewa oglądać ten program.
najbardziej liczę teraz chyba na Tamarę, zresztą jest to jedna z moich ulubionych aktorek [i nie ze względu na to że gra w "Niani", znam ją generalnie od dawna i z wielu innych ról]. w sumie Magdę Walach też lubię ale jakoś Arciuch mi się bardziej podoba pod względem tańca - cóż rzecz gustu... ale no na Roberta Janowskiego patrzeć nie mogę, jak leci ich taniec to zawsze patrzę tylko na Anię bo poza tym że go ogólnie nie lubię to nie podoba mi się jego taniec. |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
kosssela
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczennica,miłośnik
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 5:34 pm
|
|
|
Teraz to juz i na janowskiego i na anie nie moge patrzec.. az sie sobie dziwie:)
Hmm mysle ze wczoraj z tym białym kostiumem kąpielowym troche przesadział..
I szczerze mowiąc to mialam nadizeje ze odpadną.. |
_________________ Zmiany zmiany zmiany! |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
|
|
|
 |
Minarei
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczennica SB FEA
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 5:17 pm
|
|
|
A Wy jak myślicie, kto odpadnie w następnym odcinku ?
Ja mam nadzieję, że Pudzian, bo na tym etapie "Tańca..." powinni zostać sami najlepsi. Tymczasem odpadła Duda i Łozowski... kolejnym faktem, który mnie denerwuje jest promowanie Magdy Walach tak jakby już była zwyciężczynią. To juz jest taki stereotyp, a przecież Tamara Arciuch tańczy tak samo dobrze ( albo nawet lepiej, przynajmniej dla mnie). Słowo daję, w najbliższą niedzielę biorę komóre do ręki i głosuje |
_________________ W milczeniu nawet słaby krzyk robi wiele hałasu.
Trza się reklamować, prawda ?
www.bulion.photoblog.pl |
|
|
|
|
 |
danceFORever
Corps de Ballet

Związek z tańcem: uczeń/miłośnik
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 5:25 pm
|
|
|
zgadzam sie. Pudzian niestety nie odpadnie, mysle, ze musi byc facet w finale niestety ale chcialabym, zeby wygrala Tamara |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 5:27 pm
|
|
|
z tego co słyszałam to chyba w następnym odcinku będzie już finał. |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
danceFORever
Corps de Ballet

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 5:28 pm
|
|
|
polfinal |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 5:31 pm
|
|
|
czy półfinał nie był przypadkiem TERAZ?
bardzo możliwe że w przypadku 14 par jest trzyosobowy finał, tak się wypowiadają zresztą ludzie na forach oficjalnej strony TzG - poprzednia edycja, będąca pierwszą czternastogwiazdową jednak nie miała trzyosobowego finału ponieważ w jednym odcinku odpadły dwie osoby [Fidusiewicz i Mlynkova] |
|
|
|
|
 |
danceFORever
Corps de Ballet

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 5:34 pm
|
|
|
a no to chyba, ze ale mi sie wydawalo, ze mowile, ze teraz bedzie polfinal dopiero.. no ale nie wiem |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 7:51 am
|
|
|
wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze wygra Pudzian, jest facetem, jest nieparzysta edycja i badzmy szczerzy tanczy coraz lepiej, chociaz telewizja jest nieobliczalna |
_________________ http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
sukces? 100% talentu, 100% pracy |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 10:14 am
|
|
|
Jeżeli wygra Pudzian to trochę tak jak Lordi wygrywający Eurowizję |
|
|
|
|
 |
gonia
Solista Baletu

Związek z tańcem: miłośnik
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 10:37 am
|
|
|
pudzian jako zwycięzca? no sorry.... ciekawa jestem, jakim cudem on przeszedł do finału.... chociaż z moją mamą od początku tak obstawiałyśmy- mogła przejść albo Walach albo Tamara, bo tvn nie pozwoliłby, żeby dwie aktorki z ich stacji konkurowały w finale.... a pudzian nakręca niezłą widownię i sms'y... ;/ |
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę. |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 10:44 am
|
|
|
czy ja wiem, ludzie go lubia, glosuja albo dla jaj albo dlatego ze go lubia, to jest program rozrywkowy jakby na to nie parzec, Walach jest przesadnie ambitna jak na taki konkurs, dobrze tanczy i chwala jej za to ale jest tvn poslucha widzow to wygra Mariusz
i osobiscie sie nie zgadzam z jury odnosnie salsy Tamary, nie czulam tam zadnego klimatu, przesadnie podnosila i zginala kolana, no i czarny stroj i na dodatek spodnie nie pasuja do konwencji salsy |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 4:15 pm
|
|
|
no ale trzeba przyznać że tango argentyńskie miał świetne. nawet bardziej mi się podobało niż te Tamary... |
|
|
|
|
 |
Minarei
Adept Baletu

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 10:05 pm
|
|
|
No i stalo sie...
Magda wygrala... |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 10:43 pm
|
|
|
ja nadal ubolewam że kryształowej kuli nie dzierży W.Ł. ...
szkoda że już po ptokach, czekam na 8. edycję xD |
|
|
|
|
 |
Minarei
Adept Baletu

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 3:48 pm
|
|
|
kto, Princess ? |
|
|
|
|
 |
danceFORever
Corps de Ballet

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 4:16 pm
|
|
|
Wojtek Łozowski. Tez byl moim faworytem, no i Tamara, ale w sumie lepiej, ze Magda wygrala, a nie Pudzian. Bylam zaskoczona szczerze mowiac, przygotowalam sie juz ze on wygra. Zlamanie reguly |
|
|
|
|
 |
Torin
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 6:35 pm
|
|
|
A ja jestem zadowolony
Widziałem baaardzo mało odcinków ale zupełnie mi to nie przeszkadza w ferowaniu wyroków.
Zapamiętałem ją z takiego serialu "Hotel pod Różą" i bardzo fajnie tam grała, już wtedy ja polubiłem.
A ślicznie wygląda w tańcu - naprawdę milo na nią patrzyć, rodzą się w człowieku emocje ...
I fajnie że wygrała i jusz !!
Torin |
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!! |
|
|
|
|
 |
danceFORever
Corps de Ballet

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 6:38 pm
|
|
|
''Pensjonat pod rożą'', Torin
ja tez w sumie jestem zadowolona, jednak wolalam Tamarę, ale od poczatku spodziewalam sie, kto bedzie w finale, dobrze, ze Pudzian nie wygral. Lubie jego byla partnerke, i partnera (bylego) Magdy Walach- Czarka jakby ich razem ustawic (partnerow), to napewno bym zaglosowala |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 8:22 pm
|
|
|
fakt faktem ze wygral taniec, nie znosze Magdy ale tanczyla lepiej, choc nikt nie odbierze Pudzianowi genialnego tanga i w ogole tego postepu jaki poczynil, ciesze sie ze znalazl sie w finale bo zasluzyl na niego, wiele na niego zasluzylo ale Pudzian byl w ich gronie |
|
|
|
|
 |
odette
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka ludowa
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 7:08 pm
|
|
|
szczerze mowiac wiedzialam ze magda wygra. czulam to pod skora . a teraz pewnie trza czekac na kolejna "ostatnia" edycje, bo sadze ze tvn nie zrezygnuje z takiej zyly zlota jaka jest tzg |
_________________ mam koncerty... szczęście, ale i brak czasu
jak na razie nieobecna |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 1:27 pm
|
|
|
ósma została już zapowiedziana |
Ostatnio zmieniony przez nathaliye Sro Cze 04, 2008 7:50 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|