rolę tancerki dostanie tancerka a nie ktoś kto myśli ze jest tancerka bo wgrał taki a nie inny program, swoją drogą strasznie nie podoba mi sie to zbliżenie Izy w tym artykule, ale to pudelek więc sie nie mogłam spodziewać niczego innego...:/
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 9:28 pm
hehe, a czytaliście dlaczego wg. pudelka Cichopek nie dostała roli?
Cytat:
To najprawdopodobniej Iza Miko zagra w filmie Kochaj i tańcz, reklamowanym jako polska wersja Dirty dancing. Szanse na główną rolę straciła Kasie Cichopek, która wydawała się być murowana kandydatką.
Według tygodnika Świat i ludzie Cichopek straciła swoją szansę przez... Marcina Hakiela. Tancerz i partner życiowy aktorki od kilku miesięcy zajmuje się jej sprawami zawodowymi i w jej imieniu negocjował warunki występu w filmie. Przeszarżował. Oprócz wysokich wymagań płacowych postawił ponoć warunek, że w filmie musi się znaleźć także rola dla niego!
Zniechęceni producenci zrezygnowali więc z pakietu promocyjnego Cichopek-Hakiel i zorganizowali casting, który wygrała dziewczyna Maćka Zakościelnego, Iza, była uczennica American Ballet Association.
Jak dla mnie to jedna wielka bujda pudelka. Ludzie mieliby rezygnować ze znanej Kasi Cichopek na rzecz Izy Miko bo Hakiel ich męczy? Zupełnie dziecięce zachowania... Niestety, pudelek często kręci.
Ja akurat wierzę Pudelkowi w tym przypadku.
Hakielowi i Cichopek woda sodowa uderzyła do głowy i myślę, że chciał dla swojej Kasieńki miliony..
I się przejechał na tym.
Bardzo dobrze
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości.
miliony dla Kasi a przy okazji dla siebie i swojej szkoły tańca, chociaż nie sądzę żeby chodziło o zniechęconych producentów, może Iza Miko chciała mnie i się im to bardziej opłacało a przy okazji zauważyli że do filmu o tańcu warto zatrudnić tancerkę
http://www.pudelek.pl/art...ek_z_damieckim/
Nie skomentuję tego po prostu.
Oczywiście znowu w tym kraju wygrało parcie na szkło, a nie umiejętności. Mogli popisać się dobrą aktorką i tancerką, a wybrali kogoś, kto jeszcze trzy lata temu na słowo 'tango' kojarzył tylko trzymanie róży w zębach. Żałosne.
osiągnęli co chcieli, o tym filmie sie mówi, dobrze czy źle ale zawsze, liczą że teraz masa ludzi pójdzie do kina ny zobaczyć czy opłacała im się ta zamiana, ale i znudzeni tym chaosem liczni też nie pójdą...
ja uważam że sami nie wiedzą czego chcą żonglując Cichopek i Miko
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 9:25 am
A skąd ta kolejna "rewelacja" ? Bo do chwili ukończenia zdjęć to juz ciężko mi będzie w cokolwiek uwierzyć. Już ze trzy razy zmieniały sie na prowadzeniu te panie.
Torin
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!
Najbardziej zabawne jest to, że Damięcki wkręcił się w produkcję nowego serialu dla TVN ... Będzie grał w dwóch produkcjach na raz? Czy może zdjęcia do filmu zostaną przełożone, aż Damięcki skończy jedną robotę? To już się robi zupełne dno.
Damięcki Damięckim ale w sumie wtedy mogliby z niego zrezygnować na rzecz tancerza, chociaż pewnie na fali popularności trzeciego miejsca w TzG pewnie mu nie odpuszczą
Związek z tańcem: tanczerz-uczeń
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 1:46 pm
no. dokladnie. to jest malo wiarygodne zrodło informacjii.... aczkolwiek nie wiem czy Schejbal to dobry pomysl. moglaby sobie znalesc inny sposob, zeby zmienic wizerunek.... a do tego filmu mogliby wziac kogos kto naprawde umie tanczyc....ale nie tylko uchodzi za kogos kto umie....bo to nie wystarczy...
_________________ upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem...