Zastanawiam sie nad tym, dlaczego Kasi C - Marcin H nie podjął się zatańczenia w DD. Chyba jednak jest prawdziwym tancerzem i zrobił by to na swoich zasadach---tak sobie to tłumaczę. No tak co do fajnych tancerzy to wszystko jasne , ze są , ale nie wszyscy mają zdolności aktorskie tj. fadną dykcję, swobodę w mówieniu i tp.(nie chodzi mi o wrażenie sceniczne, bo te mają.
Uważam, że jak juz tak bardzo chcą nakrecić film taneczny, to powinni wymyślić nowa reżyserię nowy temat , stworzyć coś od poczatku do końca nowego, swojego własnego, a nie wzorować sie lub powielać coś co juz jest klasą -i sprawdzonym hitem , wręcz pokoleniowym, zawsze na fali.
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 4:14 pm
DariaD14 napisał/a:
Zastanawiam sie nad tym, dlaczego Kasi C - Marcin H nie podjął się zatańczenia w DD. Chyba jednak jest prawdziwym tancerzem i zrobił by to na swoich zasadach---tak sobie to tłumaczę.
Albo po prostu nie dostal takiej propozycji Z reszta oboje z Kasia Cichopek juz spooooro zarobili na swoim tancu, moze az takiej wielkiej roznicy mu to nie zrobi
No, chyba, ze - o zgrozo - film okaze sie hitem. Wtedy jedyne czego bedzie mogl zalowac to tej kasy, ktora mu sie przewinie kolo nosa.
_________________ ***
Tańczę, więc jestem.
Ostatnio zmieniony przez groteska Sob Gru 08, 2007 10:49 pm, w całości zmieniany 2 razy
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 7:45 pm
A tu piszą że nic nie jest jeszcze pewne.
No i komu tu wierzyć ?!?
Myślę, że jeszcze sporo szumu medialnego wokół tego filmu będzie - oj będzie. A kogo tam obsadza to sie jeszcze okaże
Torin
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!
To super, bo szczerze mówiąc nie jest ona zbyt dobrą ani aktorką, ani tancerką....(lekko powiedziane) Natomiast Iza Miko świtnie by się do tego nadawała
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."