Związek z tańcem: oby wieczny!
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 8:59 pm
Więc mamy ciągle się ze sobą zgadzać i nie wtrącać własnego zdania? Nie zgadzam się.
Ja tylko dyskutuję. Nie uważam, żeby miała powstać z tego tematu jakaś forumowa afera...
No proszę jednak się dało przemilczeć bo od następnego postu nie widzę żeby temat był poruszany... Pozdrawiam, Paula
Rita - Margarita ona obrozke nosi od samego poczatku bycia u nas (czyli od jakiegos 4 msc jej zycia). Musi ja miec, poniewaz ma na niej napisane dane moje, adres itp (jeszcze jej nie zachipowalismy).
A wlasnie, czy ktorys z waszych zwierzakow posiada juz chip? Ja sie do tego zbieram juz od jakiegos roku, ale nie ma czasu. Poza tym chyba sie boje (widzialam igle do chipowania )
Związek z tańcem: oby wieczny!
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 6:52 am
Co za nieodpowiedzialny właściciel
Trzeba chipować zwierzaki, żeby w razie czego można było je odnaleźć systemem komputerowym, a przy okazji, by pilnować ciebie i twoich opłat miesięcznych za zwierzaka
Związek z tańcem: studentka
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 3:11 pm
mój piesek ma chipa i się świetnie czuje i nie przeszkadza mu to . A miał go założonego po to żeby mógł przejeżdżać przez granice !! Policja ma taki sprzęt który sprawdza czy zwierzak ma chipa ale nie zawsze sprawdzają( mój psiak jeździ ze mną na wakacje i ferie )
Teoretycznie każde zwierzę jakie ktoś posiada w domu powinno być zarejestrowane. Za każde zwierzątko musisz także płacić składki miesięczne >> choć naprawdę mało kto to robi.
Obarczeni naturalnie sią właściciele ras rodowodowych ponieważ ich psy przy narodzinach są rejestrowane.
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości.
Ja mam jednego ze schroniska, jednego rasowego (zarejestrowany) i jednego "innego", ale rodzice dowiadywali sie w UG i u nas nie ma niczego takiego jak opłata za zwierzęta. Wiec w naszym przypadku to jest nawet legalne, ze nie płacimy.
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 3:29 pm
Urodziły ci się myszątka??!! Śliczne musiały być!!
Myszki są kochane, niektórzy się boją, a ja uważam, że są kochane
A to pustynna myszka, ja robiłam fotke:
http://img411.imageshack....ryka1089fc3.jpg