Związek z tańcem: uczennica KT
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 1:20 pm Występy końcoworoczne Centrum Baletowego i... [czyli KCBiTW]
Ponieważ zbliża się już czas końcoworocznych pokazów we wszystkich chyba placówkach kształcących w balecie [i innych tańcach] ogłaszam wszem i wobec , że 27 maja (nd) na scenie PWST zaprezentują się uczennice Krakowskiego Centrum Baletowego i Tańca Współczesnego [w repertuarze zawierającym klasykę jak i również modern].
Podaję narazie tylko datę i miejsce, w miarę jak dowiem się szczegółów też je tu zamieszczę (czyli odn. ceny biletów i dokładnej godziny). Mam nadzieję, że ktoś do nas zawita. Serdecznie zapraszam w imieniu moim i pozostałych (czyli uczących i uczących się w Centrum).:)
a tak zupełnie ode mnie: mam nadzieję, że uda mi się tym razem (bo obiecuję sobie to od kilku lat!) pójść na wszystkie pokazy baletowe w Krakowie, dlatego z chęcią dowiem się kiedy swoje pokazy mają: Krakowska Zawodowa Szkoła Baletowa, Akademia Tańca i Studio Baletowe Opery i Operetki w Krakowie (o występach Szkoły Baletowej przy Łąkowej już wiem nie od dziś, dlatego nie pytam .
Zareklamujcie się;) i pozdrawiam.
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 9:52 pm
Joanno...
- Fundacja Edukacji Artystycznej Szkoła Baletowa w Krakowie
- Studio przy Operze i Operetce
- Akademia Tańca
- i nowo powstałe Krakowskie Centrum Baletu i Tańca Współczesnego
Reszta to są już małe zespoły... (tak mi się przynajmniej wydaje)
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
12, 13 czerwca – Pokaz Studia Baletowego Opery Krakowskiej
15-17 czerwca – Występ uczniów Krakowskiej Szkoły Baletowej
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Joanno...
- Fundacja Edukacji Artystycznej Szkoła Baletowa w Krakowie
- Studio przy Operze i Operetce
- Akademia Tańca
- i nowo powstałe Krakowskie Centrum Baletu i Tańca Współczesnego
Reszta to są już małe zespoły... (tak mi się przynajmniej wydaje)
Jeszcze Krakowska Zawodowa Szkoła Baletowa
_________________ Where there is discord, may we bring harmony. Where there is error, may we bring truth. Where there is doubt, may we bring faith. And where there is despair, may we bring hope.
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 11:39 pm
Jeśli można je nazwać szkołami
I serio uważam, że offtop powinniśmy zakończyć
Mam pytanie do ludzi z Centrum... Gdzie będą wasze występy? Tam gdzie rok temu?
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 11:42 pm Re: Występy końcoworoczne Centrum Baletowego i... [czyli KCB
sari napisał/a:
27 maja (nd) na scenie PWST zaprezentują się uczennice Krakowskiego Centrum Baletowego i Tańca Współczesnego [w repertuarze zawierającym klasykę jak i również modern].
Nie tam gdzie rok temu, w tamtym roku tańczyłyśmy w domu kultury na ul. Wietora.
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 11:43 pm
O sooooooooory Jam ślepa i nie zauważyłam
EDIT: No wiem, wiem, że na Wietora
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 6:47 pm
Dzięki za odpowiedzi odnośnie koncertów innych szkół. Za te inne oczywiście też.
Najprawdopodobniej (!) bilety będą kosztowały 20 zł, a koncert zacznie się w godzinach oczywiście późno-popołudniowych , mniej więcej o 18:00 (może 18:30).
Pozdrawiam.
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 5:33 pm
No cóż, ja wiem kilka rzeczy co do repertuaru, ale nie wszystko, co mnie korci bardzo
I tak się dowiemy na koncercie, więc co za różnica czy nie teraz?
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
gdyby ktoś wiedział o repertuarze, nawymyślał sobie w głowie jak to będzie wyglądać i przychodzi na występ a tu rozczarowanie co do umiejętności, scenografi albo czegość w tym stylu, więc lepiej zostawić to dla siebie
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 10:19 am
No i już wszystko wiadomo!
Występy 27 maja (nd) na scenie Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej przy ulicy Straszewskiego w Krakowie o godz.18:00, bilety w cenie 20 zł.
Zapraszamy.
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 10:08 pm
Całe grono baletnic z Łąkowej (Sari nam nawet bilety kupuje)