Taka trochę taneczna Na początku ubierasz misia, a potem tańczysz. Bardzo głupia, ale może komuś się spodoba, bo jak dla mnie misio słodki.
http://www.ubieranki.eu/gry.php?id=298
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:40 pm
Jaaaka fajna xD Zrobilam z mojego misia cheerleaderke z racji moich innych, ale tez tanecznych zainteresowan;)
Swoja droga czemu nie ma zadnej gry gdzie byloby pogo? xD To by bylo cos hehe:P
_________________ ***
Tańczę, więc jestem.
Ostatnio zmieniony przez groteska Czw Maj 03, 2007 11:05 am, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis
Oj Agasiek! Żeby w takim wieku grywać w takie gry... no no no
Bez przesady.... Ale co do tych podanych gier przez groteskę to pierwsza jest bardzo ładna, a ta druga beznadziejna...
Pierwsza jest taka jakby realistyczna. (Robiłam princess Florinę i Odettę).
Drgga nie fajna.. Szkoda gadać..
Ale to tylko moje zdanie
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 11:46 am
No mi druga tez sie specjalnie nie podobala, ale dalam ja przynajmniej cos baletowego hehehe (mniej lub bardziej:P ). Za to w te gry ktore dalam troche wczesniej to chyba nikt nie gral xD
No mi druga tez sie specjalnie nie podobala, ale dalam ja przynajmniej cos baletowego hehehe (mniej lub bardziej:P ). Za to w te gry ktore dalam troche wczesniej to chyba nikt nie gral xD
Grotesko, ja grałam Niektóre ciekawe, inne troszkę mniej, a nie w każdej wiedziałam o co chodzi
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 3:57 pm
http://www.gamepuma.com/s...et-Parking.html hehe glupie jak nie wiem ale jakis akcent baletowy jest xD No ale to w koncu made by cartoon network (swietny kanal swoja droga^^)