Związek z tańcem: oby wieczny!
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 1:57 pm PREMIERA FORUMOWEGO BALETU PT. ŚPIĄCA KRÓLEWNA!!!!
KOCHANI, ZAŁOŻYŁAM NOWY TEMAT I PROSZĘ O WYKASOWANIE GO, GDY SIĘ PRZETERMINUJE. CHODZI MI JEDNAK O TO, BY WSZYSCY PAMIĘTALI O NASZEJ DZISIEJSZEJ PREMIERZE!!!!
chyba że przełożymy ją na jutro lub za kilka dni, bo coś mi się wydaje, że mało osób pamięta
Ja też w ogóle nie wiem, o której godzinie zaczynamy.
_________________ wieczny tańcogłód.
Ostatnio zmieniony przez Kasia :)) Nie Kwi 29, 2007 1:13 pm, w całości zmieniany 1 raz
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 2:21 pm
hmm, no tak - ja na przykład wychodze do teatru na baletową premiere. Ale mozecie wirtualnie przyjąc (bo to przecież wirtualne przedstawienie) ze tanczę moją główną partię w moim pieknym zaprojektowanym przez Ksiecia Benno kostiumie i ktoś z Was opisze jak wypadłam
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Związek z tańcem: Uczeń OSB
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 1:04 pm
Ja tu czekam, niecierpliwię się i zastanawiam się czy w ogóle wypali. Chyba jednak lepiej będzie przełożyć to np. na sobotę na jakąś stosowną porę. Bo chyba dużo osób zapomniało...
_________________ "Ale próbować warto" William Wharton
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 5:58 pm
no cóż, chodzi o nasz forumowy balet, do którego wszyscy podchodzili z zapałem, a teraz jak przyszło co do czego to nikt się nie odzywa. LUDZIE, CO Z WAMI?
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Związek z tańcem: nałogowiec
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 9:11 pm
mnie nie pasuje.
_________________ "Gdy się miało szczęscie, które się nie trafia:
czyjes ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to-to jest bardzo mało."
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
_________________ Where there is discord, may we bring harmony. Where there is error, may we bring truth. Where there is doubt, may we bring faith. And where there is despair, may we bring hope.
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 11:30 am
Jest tak jak powiedziała Just_me - tak naprawdę nigdy nie będzie tak, iż wszystkim będzie dany termin pasować. Szkoda tylko, że najpierw byla wielka fascynacja, wszyscy rzucali sie na role w przedstawieniu...
...a teraz nikt prawie sie nie odzywa. Pustka. Tak jakby wszyscy o tym zapomnieli, jakby tego w ogóle nie było.
Ja rozumiem że nie wszyscy mają czas itp. itd. ale myślę że jak się zobowiązują do czegoś to powinni tego dotrzymać.
przykre to jest, że dużo osób tak podchodzi do sprawy.
A tak pól żartem teraz: za takie coś, to 3/4 naszego zespołu powinna wylecieć z teatru! jakby coś, to mogę być dublerem
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer