No i się nie pomyliłam,następne świetne zdjęcia.Muszę przyznać,że piękny jest ten strój,który jest na zdjęciach.Klimat jest taki indywidualny,zdjęcia mogę powiedzieć,bardzo są klimatyczne:)
_________________ Spotkanie człowieka z kotem czyni człowieka lepszym,a kota gorszym.
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 10:50 am
przychylajac się do uwag forumowiczów wykasowałam kłótnie dotycząca poziomu szkoły - to jest wątek o koncercie, jego walorach, wrazeniach etc a nie do licytowania się która szkoła jest lepsza - takie dyskusje na tym forum pojawiały się nie raz i nigdy do niczego nie prowadziły. Zatem proponuję ich zaprzestać - każdy uczy się tam, gdzie mu wygodnie, miło, pasuje etc. i nalezy to uszanować, a ew. uwagi merytoryczne można przekazywac w kulturalny sposób, tak aby nikogo nie urazić.
pozdrawiam
moderator
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 8:54 pm
Bo wychodziłam na samym początku z corps i nie chciałam się wyróżniać, to by tak..nieapetycznie wyglądało jakbym jedna pośród nastu dziewczyn była w innej paczce. A do wariacji nie zdążyłabym się przebrać.
Szkoda, ale co zrobić.
_________________ Where there is discord, may we bring harmony. Where there is error, may we bring truth. Where there is doubt, may we bring faith. And where there is despair, may we bring hope.
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 10:19 am
Książe Benno napisał/a:
A kiedy będzie jszecze taki koncert?
Niestety "Wieszczki Lalek" już nie zobaczycie w czerwcu, ponieważ co roku zmieniamy repertuar Ale przygotowujemy coś, co nam się bardzo podoba, więc zapraszamy Jesli dobrze pamietam to czerwcowe koncerty będą 15, 16 i 17 Ehh... Nic już więcej nie piszę, bo się jeszcze wygadam
pancur napisał/a:
macie piękne stroje:) zazdroszczę wam... w SOB w lublinie stroje są beznadziejne:( ale niestety nic na to nie możemy poradzić...
Dziękujemy bardzo! Ale nawet nie wyobrażasz sobie ile jest przy "stworzeniu" takiego stroju "kombinowania" Szkoła posiada wiele strojów, które służą nam już od lat, ale za każdym razem są w innych zestawieniach. Poza tym co roku tez szyjemy nowe. Więc jest ich coraz więcej... i więcej... i WIĘCEJ
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 11:31 am
Bajaderka napisał/a:
Cytat:
Ehh... Nic już więcej nie piszę, bo się jeszcze wygadam
Columbinko, jakby Ci to powiedzieć, Twoje niektóre statusy mówią wszystko
No ale z ludzi z forum tylko nieliczni mają moje gg (na palcach jednej ręki mogę policzyć)
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...