Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 10:32 pm
Ja byłam Pierrotem to taki facet, którego strój przypomina białą pidżamke z guziczkami, serduszkiem i łezkami... A i róża na głowie
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Ja tam tylko w corps sie objawialam Stalam glownie na srodku w ostatniej linii, albo na poczatku linii po lewej. A w Scorpionach trzymalam szaliczek, tez na srodku Jak Ci sie podobalo???
_________________ What would happen to Juliet if there was no Romeo?
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 12:32 am
a.k. napisał/a:
Która to Bajaderka była?
Ta, która tańczyła dwie wariacje w bajaderze (pierwszą i ostatnią), w modernie ("Stale szukam", na końcu układu stałam z przodu na środku sceny) i w Wieszczce Lalek wbiegałam jako pierwsza lalka i później wszystko co tańczone było w fioletowym kostiumie (pas de trois, wariacja lalki, finał) i złoto-czerwonym (początek, pas de trois, tyrol).
A, kręciłam fouettes, być może po tym mnie poznasz:)
Wiesz już która to ja?
A jak wrażenia?
Ktoś jeszcze był?
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 11:01 am
Jak tylko beda fotki to je zamiescimy. Cierpliwosci
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 11:21 pm
Alez dziekujemy nawet jesli to bylo tylko z grzecznosci
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 2:07 pm
Za kurtyna czy na widowni?
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 11:10 am
No to jeśli w fioletowym to Bajaderka ja miałam "małą" sesje na widowni, czego dowodem jest mój avatar
no to Bajaderko, jeśli widziałś takie dwie wariatki na scenie po koncercie, grające na fortepianie albo stawiające "pierwsze kroki" na pointach, to byłam ja i moja psiapsióła:)
ja to ta wyższa hehe
ślicznie zdjęcie pierrociku!!!!!!
_________________ Gdy wypowiesz jej imię - znika
Ostatnio zmieniony przez a.k. Wto Sty 30, 2007 5:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 8:12 pm
Takie w jeansach?
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 11:59 pm
A.k. To naprawdę Wy?
Przyglądałam Wam się troszkę jeśli nie zauważyłaś:)
A to właśnie ja byłam w tym fioletowym kostiumie, tańczyłam w nim i później pozowałam troszkę.
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
to naprawde my...Widziałam, ze się patrzyłaś...my byłyśmy trochę speszone i zawstydzona...szczególnie jak staiwałyśmy sobie "pierwsze kroki" na pointach. Ale mówię Wam , ale nam się poszczęściło, że mogłyśmy chwilę, nawet dwie pochodzić po scenie , czułyśmy się cudownie.
Bajaderko, ja myślałąm , że Ty starsza jesteś!
no no - ładnie , b. ładnie tańczysz:)
nie ma to tamto, bajaderko, z warszawy wynioslas duzo techniki, szkola tez od lat 90 sie poprawila sporo, no ale czeka was jeszcze duzo pracy:P
jak powylaczacie komorki i zawiarzecie troczki to bedzie duzy postap...
wg mnie jednak rygor w szkole baletowej to podstawa
O rany, czy to jest temat o odcieniach point i troczków w szkołach baletowych czy o koncercie? Chcecie się czepiać, a nasza technika/przygotowanie/etc., etc. jest już tak obgadane, że bardziej się nie da? Szkoda. Mi jest w zasadzie wszystko jedno, co mówicie, tańczę, bo kocham, podpisuję się pod postem mojej kochanej B. i tyle.
I tak btw, gratuluję stworzenia offtopu.
_________________ What would happen to Juliet if there was no Romeo?