Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 3:04 pm
faktycznie, na zakończenie, bo wczoraj odbył sie ostatni w tym sezonie spektakl wieczoru baletowego Kyliana. Miejmy nadzieję, ze wróci w przyszłym sezonie, ale ja już tęsknię! (zwłaszcza za Petit mort)
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Związek z tańcem: baletoman
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 6:51 pm
Oj tak.
Trzeba przyznac ,z e to naprawde bardzo dobry spektakl,a za osttanim razem wypadl najlepiej (idealna synchronizacja, energia, zero problemow z rekwizytami, etc).
Mam nadzieje, ze tak jak szybko Kylian zniknal z afisza, tak i wroci.
Moze jakas mala petycja, jak w przypadku Dziadka co poskutkowalo... (Wiem, ze K sie nie sprzedawal podobno, ale zal mi serce sciska jak sie patrzy an te piekne kawalki ktore odejda po kilku wystawieniach...)
_________________ sfra- odnaleziony pośród manewrów sztuki i jezyka francuskiego
Miejmy nadzieję, że wieczór Kiliana pojawi się na afiszu w następnym sezonie. Z frekwencją nie było chyba najgorzej, ja sam znam mnóstwo osób, które chciałyby się wybrac, ale teraz nie mają już okazji. Skoro TW-ON decyduje się wznowic "Córkę źle strzeżoną" która zdaje się, nie wypełnia całej widowni, to tym bardziej możemy liczyc na Kiliana w październiku.
_________________ Když už něco děláš, dělej to pořádně.