Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 8:47 pm
Trosze mnie źle zrozumiałyście... Bajaderka napisała, że sądząc po cenach galerii nie bedzie tanio. A mnie chodziło o to, że w samej galerii ceny nie są wygórowane tylko takie jak w każdym innym sklepie tej czy innej firmy. Jak sie pójdzie do jakiegokolwiek innego centrum handlowego np. do H&M to bedą takie same ceny. Tylko o to mi chodziło. A zgodze sie z wami, że 60 zł za bluzke to raczej więcej niż mniej.
A co do pomysłów wprasowanek... Kartki do wprasowanek kosztują 30 zł (cena za opakowanie z którym jest chyba 10 kartek)... A własnoręczne wprasowanki choc są fajne to szybko się spierają nawet w ręcznym praniu. I jak ma wyjśc 40-60 zł za coś nietrwałego to lepiej 60 zł dac za trwałe i porządne... Ale to tylko moje zdanie...
Ale własnoręczne wprasowani też są fajne Robiłam pare razy
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 9:13 pm
Aniu, nie chodziło mi o wprasowywanki, tylko o zwykłe drukowanie na koszulkach. Są miejsca, w których robią takie coś- można miec dowolnie ozdobnioną koszulke, np. swoim zdjęciem lub czymś innym
Halo halo bardzo proszę nie zaglądać sobie do portfela
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
w najnowszym katalogu Avon (13/2006) na str. 31 jest-uwaga, uwaga- "Czapka i szalik Ella Ballerina. Uroczy i mięciutki zestaw: czapka i szlik są w przepiękne wzory - czpka ozdobiona malutką kokardą i całym rojem gwiazdek, z szalika uśmiecha się sama Ella Ballerina [...]"
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
W warszawie na placu inwalidów jest sklep z akcesoriami tanecznymi (buty, stroje, itp, itd) i tam są własnie takie rózne rzeczy z baletnicami bardzo duzy wybor
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem.
W warszawie na placu inwalidów jest sklep z akcesoriami tanecznymi (buty, stroje, itp, itd) i tam są własnie takie rózne rzeczy z baletnicami bardzo duzy wybor
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 10:19 pm
Odświeżam temat, bo muszę się wam pochwalić, że dziś kupiłam sobie w H&M długie, czarne (na zdjęciu wyglądają trochę jak zielone...) getry za jedyne 14,90. Jeszcze nie miałam okazji wypróbować, ale już widzę, że będą super. Polecam
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 10:35 pm
W Elite długie kosztują 40 zł więc masz rację.
Ale jest jeszcze jeden szczegół. Mierzyłam kiedyś długie getry z H&M jak również długie getry z Elite. No i tak jakoś dziwnie się składa, że te z Elite strasznie mi pogrubiały i skracały nogi... a te z H&M-u wcale Więc też jasne dlaczego je wybrałam
Aniu,ja też mam te długie getry z H&M'u i są świetne Ogrzewają mięśnie i łatwiej sie potem rozciąga I do tego większość getrów oferowanych w sklepach nie baletowych pogrubia nogi, a te nie Osobiście je polecam...
_________________ Stare pointy zawsze mają duszę...a nowe nie
Ja dziś w TROLLU widziałam bluzki z rysunkiem (takim trochę dziecinnym) baletnicy w pointach, o ile dobrze pamiętam - w szpagacie. Szare i brązowe do wyboru.
(;
(za 29 złotych z powodu promocji, więc chyba nie tak dużo)
Ja strasznie chciałam szarą, ale zostały tylko brązowe, więc zrezygnowałam. (;
Zauważyłam sporo ubrań z motywami baletowymi w sklepie 5-10-15, ale na małą dziewczynkę, bo wszystkie różowo-niebiesko-kolorowe.
A jeśli nie chodzi o taką, tylko o zwykłą, najzwyklejszą to najlepiej chyba w jakiś zwykłych nie markowych sklepach, na placu albo gdziekolwiek indziej....
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Hyyym nie wiedziałam gdzie mogłabym to zamieścić. Przypadkiem natknęłam sie na ... suknie ślubną która mnie urzekła bo jest coś w niej baletowego taka dłuższa paczka romantyczna. (jak by mi była potrzebna kiecka na ślub to tą bym kupiła bez wahania )
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 11:57 am
o tak, znam ją - jest piekna. Ostatnio znów sporo jest sukni ślubnych z tiulowym dołem typu tutu romantyczna. Moze to pod wpływem filmu "Sex w wielkim mieście"? tam bohaterka ciagle biega w takich spódnicach.....
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec