Związek z tańcem: miłośnik itp.itd...
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 11:30 pm
Witam . I ja króciutko jak inni pochwalę się skąd zrodził się pomysł na taki mój nick .
Jak łatwo się domyślić wojtek - moje imię , 4 - szczęśliwa dla mnie cyferka , p - pierwsza literka mojego nazwiska .
I to by było na tyle . Nareczka . .
_________________ Wojtek-pozytywnie zakręcony...
...JESTEM JAK RUSKI CZOŁG NIE DO ZAJECHANIA...-hi hi hi...
Specjalne słodkie pozdrowienia dla JustDance...
ale ja wiem, co ta czcionka sfra napisał, tyle że nie rozumiem, bo to nie po polsku.
zgadzam sie z Anią, nie wolno jej wycofywać, bo czasem fajne rzeczy można tam przeczytać
_________________ We are never more human than when we are dancing. (Jose Limon)
hmmm... jesli chodzi o mnie to powinno być Odetta/Odylia bo głównie kocham te role za swoiste rozdwojenie jazni...ja az za czesto popadam w skrajnosci i stety/niestety czesciej blizej mi do Czarnego Łabędzia to tyle...
_________________ "Chcemy tylko tańczyć i milczeć..."
Związek z tańcem: baletoman
Wysłany: Sro Gru 07, 2005 9:08 pm
Justyna Ch-ipcio napisał/a:
Jesli chodzi o moją skromną osobę to mi odpowiada taki szyk wyrazowy. treść też, choć nie zgadzam sie z nią oczywiście!
O nie i tu ja się nie zgodzę!
Justynko, proszę się nie krygować!
Zostańmy przy rzetelnej i zgodnej ze stanem rzeczy opinii, że hippopotam est tres joli et tres gentili tak mógłbym w kółko i dalej i dalej aż się w głowie zakręci od tych komplementów, bo w Twoim przypadku są uzasadnione .
_________________ sfra- odnaleziony pośród manewrów sztuki i jezyka francuskiego
Mój nick to oryginalny tytuł jednego z moich ukochanych filmów "Przerwana lekcja muzyki"-polecam:) Tyle, że sam tytuł wzbogacony jest o przecinek :girl,interrupted .
_________________ still this is someone else's form of bliss
hmmm... mój nick wzial sie od głównej bohaterki z mangi (i anime) "Kamikaze Kaito Jeanne" - nazywa się Maron Kusakabe i trenuje gimnastykę artystyczną. A Princess? Po pierwsze moja rodzina twierdzi że mam książęce korzenie (ale o tym dłuuugaa historia) no i bohaterka z anime Princess Tutu ma alias Princess - jest pozatym baletnicą
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
_________________ What would happen to Juliet if there was no Romeo?
Esmeraldas Gość
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 8:06 pm
Moja ulubiona baja to "Dzwonnik z Notre - Dame"...To chyba wiadomo skąd się wzięła E. Quasimodo i Esmeralda...Uwielbiam romantyczne historie, w których powiewa nutką grozy...
tenebra - wzieło się od tytułu piosenki, którą katowałam i nawet jeszcze teraz katuje a mianowicie "TenebraDentro" Theatres des Vampires. A teraz sobie sprawdziłam co to znaczy i oto co znalazłam:
tenebrae, tenebrarum, f - ciemność; mrok
no cóż musze przyznać że nawet pasuje wiele osób uważa że jakas "mroczna" jestem bo słucham gotyku a ja wcale nie jestem (aż tak bardzo )
_________________ Mater Mater Inferorum, Mater Mater Sospirorum, Mater Mater Lapidarum, Mater Mater Tenebrarum...