Związek z tańcem: Tancerka
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 10:21 pm
Zajęcia prowadzone przez Małgosię są świetne, tylko szkoda, że tak krótkie. Godzina to mało, ja to bym mogła dłużej
Mam nadzieję, że nie odejdziecie, bo ostatnio było tak, że były 3 dziewczyny, które potem przestały chodzić i zostałam sama. Potem zamknęli grupe, ale dobrze że wznowili
Tak btw ja mam 16 lat
_________________ "Black hole sun,
Won't you come
And wash away the rain?"
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 7:09 pm
Nie ma szans żebym odeszła z tych zajęć - strasznie się napaliłam i nawet jak nie będzie mi szło to będę nad sobą pracować, pracować i jeszcze raz pracować. O!
Tak, ja też jestem słodką szesnastką, wg roku siedemnastką ; )
Związek z tańcem: Tancerka
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 9:48 pm
mentolowa, podoba mi się Twoje podejście
tamina, jeśli chodzi o ubiór to mam wszystko... Ba, nawet więcej... body, baletki, pointy, teraz czekam na trykot... Tylko gorzej z tym, co ważniejsze. Zapał, chęć i wielka miłość do baletu niestety przerasta moje możliwości.
cholernie się cieszę, że będzie tyle osób
Już was uwielbiam... )
_________________ "Black hole sun,
Won't you come
And wash away the rain?"
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 9:55 pm
Katia, cicho błagam. Wpędzisz moje wysokie ambicje w kompleksy. Masz pointy - Słodki Jezu, na jakim ty jesteś poziomie zaawansowania? Jeszcze przez Ciebie zrezygnuję!
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 4:51 pm
Pewnie jak i Wy dostałam wiadomość od Novej, że zajęcia odbywają się jednak na Chorzowskiej nie na Korfantego, ale w razie czego wolę napisać. Także - do zobaczenia we wtorek!
Związek z tańcem: Adept Baletu
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 6:59 pm
o udziale decyduje kolejność wpłat, jeśli przyjdzie sporo ludzi to część pójdzie do domu...mam nadzieje, że to nie będę ja, swoją drogą powinni wywieszać taką listę ,kto się dostał w pierwszym terminie.
Chodziłam trochę do Pani Urbacz i bardzo mi się zajęcia podobały:) Najgorsze jest to że na początku dużo osób się zapisuje. A potem się okazuje że im ta technika albo nie odpowiada, albo nie są wytrwałe albo znajduje się inny powód i potem zamykają grupę. Mam nadzieję że nasz grupa przetrwa:)
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 9:03 pm
napiszę sobie na czole "MENTOLOWA". nie, a na poważnie jakoś się coś wykombinuje
a przygotowujecie się jakoś do zajęć; rozciąganie, ćwiczenia na podbicie czy tylko ja świruję?
Związek z tańcem: Adept Baletu
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 9:32 pm
ja nic nie robię , czekam na zajęcia żeby wiedzieć na co kłaść nacisk , ale jak masz pojecie to możesz się rozciągać, tylko nie przesadź, chcemy cie widzieć we wtorek