Mam dylemat.Nie wiem czy zdecydować się na salę zbiorową czy na internat.Ta sala zbiorowa byłaby ok. ale nie wiem czy wytrzymam tam 2 tygodnie a z drugiej strony internat jest droższy i chyba jest trochę daleko od sal tanecznych.
A wy na co się zdecydowaliście?
Związek z tańcem: uczeń/miłośnik
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 6:13 pm
ze względu na to, że jest bardzo blisko do teatru i niektórych sal, polecam salę zbiorową. Mimo niezbyt luksusowych warunków, da się to przeżyć, naprawdę kwestia przyzwyczajenia
Związek z tańcem: uczeń/tancerz
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 4:18 pm
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy z każdej sali można się wyrobić, żeby podczas przerwy dojść do innej na zajęcia czy są zbyt daleko od siebie położone? Pytam tych, którzy już byli i wszystko wypraktykowali;)
widze ze jest juz podany plan warsztatów..
u Slavy zajecia są tylko dla zaawansowanych, jesli dobrze rozumiem
jaki jest u niego poziom? jak myslicie , czy zeby isc na ten zaawansowany trzeba miec super technike, czy wystarczy znać podstawy ?
i co powiecie o zajeciach u Byrona?
_________________ It is our choices… that show what we truly are, far more than our abilities.
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 10:55 am
nie wiem jak wygladają zaawansowane ze Slavą, ale na pewno odstraszą trochę ludzi
wszyscy chwalili Byrona, ja wybieram się chyba na old school jazz, lirycal modern był podobno bardzo fajny
zaawansowany Slava nie jest wcale wybitnie straszny (byl taki poziom 2 lata temu), chociaz wiadomo ze on w najprostszej pozie bedzie kazal urochomic miesnie o jakich sie czlowiekowi nie snilo
a Byron jest fajny ale jest strasznie duzo ludzi, niektórzy są bardziej zafascynowani Byronem jako takim niż tańczeniem choreografii, które są mimo wszystko typowo jazzowe a na tych warsztatach mało jest jazzowych ofert
ilo-osobowe są pokoje goscinne?
bo na stronie napisane jest, ze to pokoj zbiorowy
strona napisał/a:
POKOJE GOŚCINNE
CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO
ul. Powstańców Śląskich 10 /41 – 902 Bytom / Tel. 32 281-60-76
* pokoje zbiorowe z pościelą, ze wspólnym węzłem sanitarnym na korytarzu – 35 zł. / osoba
, ale przez telefon dowiedzialam sie ze to pokoje 3 osobowe.. wiec jak to jest? bo sie zgubiłam..
i prosze o szybką odpowiedź, jesli ktoś wie, bo czas goni
_________________ It is our choices… that show what we truly are, far more than our abilities.
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 5:43 pm
czy jest ktoś kto chciałby jechać tylko na drugi tydzień? ja jade na pierwszy, moznaby kupic dwutygodniowy karnet na poł, wtedy wychdzi taniej. tak tak, wiem że to przekręt, jednakże dosc akceptowalmy, tzn. z doswiadczenia wiem, ze przechodzi.
_________________ stoję na palcach by być bliżej nieba.
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 1:57 pm
czy Wy również dostaliście na maila m.in kartę wyboru zajęć, którą trzeba wypełnić i odesłać? Ma to ograniczyć liczbę osób na danych zajęciach, fajnie gdyby się udało