Wysłany: Pon Mar 01, 2010 3:15 pm Warsztaty LYRICAL JAZZ z PAWŁEM MICHNO (27-28 marca)
WEEKENDOWE WARSZTATY LYRICAL JAZZ poprowadzi PAWEŁ MICHNO
KIEDY
27-28 marca 2010r.
GDZIE
Egurrola Dance Studio, Aleje Jerozolimskie 91, Warszawa
HARMONOGRAM ZAJĘĆ (sobota i niedziela):
16.30 – 18.00 – grupa początkująca
18.15 – 19.45 – grupa średnio zaawansowana
OPIS ZAJĘĆ
Lyrical jazz to styl pełen pasji i emocji, w którym tancerz wyraża uczucia za pomocą ruchu. Muzyka nadaje temat a ciało tancerza interpretując utwór ilustruje historię.
PAWEŁ MICHNO
Zawodowy tancerz, choreograf, instruktor tańca, sędzia taneczny. Choreograf programu „You Can Dance – Po prostu tańcz!”. Specjalizuje się w tańcu jazzowym i wszelkich jego odmianach – lyrical jazz, broadway jazz, modern jazz, funky jazz. Występował na największych scenach teatralnych w całej Polsce (m.in.: musical „Chicago”; spektakle: „Uczucia”, „Quo vadis”, „Cztery pory roku”, „Mężczyźni i kobiety”, „Dla Ciebie Panie”, „Uświęcona” , „Być albo brać”, „Po stronie snów”). Instruktorem tańca jazzowego w Egurrola Dance Studio jest od 2002r. (prowadzi formację Jazz One). Na zajęciach Paweł przywiązuje dużą wagę do nauczania techniki, gdyż to właśnie jakość tańca jest podstawą do dalszego rozwoju.
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 1:09 pm
Ja i moja koleżanka wybieramy się na te warsztaty, może ktoś na forum uczestniczył w zajęciach tego instruktora ? Chciałabym usłyszeć jaką macie o nim opinie ?