Związek z tańcem: uczennica/miłośnik
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 12:54 pm
Spojrzałam do gazety z programem telewizyjnym i wg niego nie ma dzisiaj "Tancerzy". Ciekawe dlaczego? Chyba nie ma dziś jakiegoś święta, a mało prawdopodobne, żeby zaprzestali puszczanie serialu po kilku odcinkach...?
_________________ http://mimi-dance-555.bloog.pl
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho
Związek z tańcem: tancerz, uczeń
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 5:35 pm
Ja oglądam ale w sumie to poziom aktorki jest tam średni ale w sumie bardziej tam o tańczenie chodzi ;D w sumie to u mnie w rodzince każdy to ogląda, a nikt się nie przyznaje, że niby " tak przypadkiem" ;D ale układy taneczne są świetne
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown
poziom aktorski jest i tak lepszy niż w poprzedniej serii [mówię tu o osobach które nie są aktorami z wykształcenia], zresztą odcinki jakieś fajniejsze są i w ogóle... pewnie dlatego że zmienił się scenarzysta [chyba]...
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Ostatnio zmieniony przez Maron Pią Lis 06, 2009 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 9:08 pm
Mi też się bardziej ta seria podoba, a co do poziomu aktorskiego to nie wiem, nie zauważyłam różnicy. No ale raczej trudno być na raz dobrym tancerzem, aktorem i do tego ładnie śpiewać bo w końcu w serialu trochę śpiewania też jest. A serial niby taki średni, a wciąga ;D
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown
ja respect normalnie do Natalii Lesz czuję teraz, kiedyś nie przepadałam za jej osobą, po TzG ją polubiłam... ale przede wszystkim to że dziewczyna śpiewa, miarodajnie gra [patrząc na cały serial nieźle wychodzi jej kreacja] i jak tańczy... wow jezu też bym tak chciała.
w ogóle tak się zastanawiam coraz częściej dlaczego Dorotę Czaję [Sylwia Szymanowska serialowa] odrzucali na castingach YCD - wydaje mi się że tańczy najlepiej ze wszystkich tancerek z tego serialu [no jeszcze taka serialowa blond Eryka jest świetna...] - klasyka, jazz, współczesny, pop, hiphop... o dżizas! i zastanawiam się co było nie tak z nią, przecież ma wszystko
moim zadniem mogłaby się spokojnie pojawić na miejscu niektórych osób z szesnastki w czwartej edycji YCD
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 9:32 pm
ale do YCD nie zawsze dostają się ci co powinni, a tym bardziej nie zawsze wygrywają ci co na prawdę na to zasługują. A co Do Natalii Lesz to jako piosenkarki powiem szczerze, że jej nie lubię, ale jako tancerkę po prostu kocham. W tancerzach na prawdę pokazała co potrafi.