Cheryl, dzięki za fotki.
Najbardziej podobają mi się 9-te (z końcówką ...22c.html w adresie) i 13-te (z końcówką ...f7d.html) licząc od dołu - lubię zakulisowe spojrzenie na przedstawienia
_________________ "Kochamy wciąż za mało i stale za późno..."
J. Twardowski
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 10:29 am
W końcu Torin przyjedzie I Wasz piękny a wspaniały teatr zaszczyci swą (nie)skromną osobą
Ino z Krakowa do Poznania to jakos nijak nie po drodze.
Autostrad ani widu ani słychu.
Pociągi jadą 100 godzin.
Normalnie kłody pod nogi
Torin
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!
Premiera Coppelii miała miejsce nie tylko w Poznaniu,ale także w osławionym Teatrze Balszoj,12 marca br.Przepiękne zdjęcia znalazłam tutaj: www.for-ballet-lovers-only.com
Trzeba przyznać,że Balszoj ma w ostatnich latach przepięknie wystawiane balety,ot choćby Córka Faraona,czy Spartakus z Carlosem Acostą...Tancerki utalentowane,śliczne i młode,aż przyjemnie się ogląda! :) Do tego wprost przepiękne stroje i niebanalna,pełna kolorów scenografia i w ten oto sposób powstają prawdziwe dzieła baletowej sztuki :smile:
Zatem pierwszy kwartał tego roku upłynął nam pod znakiem Coppelii,co mnie bardzo cieszy.Pozdrawiam!