ciekawa jest jak sie prezentuje balet w szkole ktora ma charakter tanca videoklip, dancehallu i tak dalej, ale wyglada ciekawie tylko cen nigdzie nie ma
Mozemy umowic sie na zajecia wieksza grupa. Z tym, ze ja zadecyduje czy ide dopiero jak zobacze kto prowadzi . Mam pewne doswiadczenia z jedna pania prowadzaca i jesli to ona to niestety nie bede zainteresowna.
Moze ktos jeszcze chce sie wybrac?
Jakie sa ceny za zajecia? Na stronie nie moge znalezc cennika.
_________________ "artystą nie jest się dzięki szkole, ale bez niej można być w ogóle pozbawionym takiej szansy..."
Związek z tańcem: na całe życie! :)
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 2:33 pm
Szkoda tylko, że balet jest tak wcześnie. W moim przypadku np. tylko piątki wchodzą w grę, ale to i tak świetna sprawa Podejrzewam, że ekipa będzie ta sama co zwykle
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski!
Szkoda tylko, że balet jest tak wcześnie. W moim przypadku np. tylko piątki wchodzą w grę, ale to i tak świetna sprawa Podejrzewam, że ekipa będzie ta sama co zwykle
Niestety. Zajecia prowadzi Pani, ktora miala zajecia na Nagietkowej (moje doswiadczenia z nia sa juz znane osoba, ktore chodza na zajecia w Operze . Osobiscie nie polecam. Chociaz czesc osob sobie bardzo chwiali zajecia z nia.
Ceny pojda w gore. Promocja jest tylko teraz zeby pozyskac stalych klientow.
_________________ "artystą nie jest się dzięki szkole, ale bez niej można być w ogóle pozbawionym takiej szansy..."
Oprocz tego, ze jest to typowy zabieg marketingowy jak pisala nathaliye_r, rozmawialam z zalozycielka szkoly, ktora powiedziala ze zwiekszenie cen jest koniecznoscia zeby oplacalo sie prowadzic szkole.
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 3:57 pm
bylam na jednych zajeciach w tej szkole. coz, rozumiem ze to początki, ale zamiast w ozdoby na ścianach i na suficie mogliby zainwestować w drążki lub choćby parapety. czystością nie grzeszy a w szatniach nie ma nic procz podlogi i scian.
dosyc krytycznie, wiem, ale przy takim promo oczekiwalam sie czegos wiecej.
_________________ stoję na palcach by być bliżej nieba.
Związek z tańcem: na całe życie! :)
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 1:39 pm
Na plus szkoły na pewno przemawia lokalizacja - wysiadasz z skm-ki i jesteś
Nie odniosłam wrażenia, że w budynku jest brudno czy że jest z nim w jakikolwiek sposób coś innego nie tak. Warunki są na moje oko niezłe, szczególnie że - jak już słusznie zauważyła Agga - budynek właściwie się sypał i trzeba było go przystosować od początku.
Zgadzam się jednak z Toba, Snowflake, co do tych dekoracji. Pozłociste serce nad lustrem strasznie mnie rozbawiło
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski!
Nie uczestniczylam bezposrednio w zajeciach w tej szkole, ale z tego co widzialam jej poziom pozostawia wiele do zyczenia. Co prawda nie jest tak tragicznie jak w The Salsa Kings - Dance Avenue, gdzie zajecia z modernu i jazzu to dokladnie to samo, ale np prowadzace organizuja sobie imprezy, w czasie ktorych uczniowie sa pozostawieni sami sobie.
Mozesz sie przejsc i zobaczyc ale nie nastawiaj sie na rewelacje. Szkola robiona pod YCD.
Nie uczestniczylam bezposrednio w zajeciach w tej szkole, ale z tego co widzialam jej poziom pozostawia wiele do zyczenia. Co prawda nie jest tak tragicznie jak w The Salsa Kings - Dance Avenue, gdzie zajecia z modernu i jazzu to dokladnie to samo, ale np prowadzace organizuja sobie imprezy, w czasie ktorych uczniowie sa pozostawieni sami sobie.
Mozesz sie przejsc i zobaczyc ale nie nastawiaj sie na rewelacje. Szkola robiona pod YCD.
Agga na jakiej podstawie twierdzisz ze zajecia u kingsow wygladaja tak samo z modernu i jazzu ???
Kompletnie sie nie zgadzam - uczestnicze tam w zajeciach z modernu i przygladalam sie zajeciom z brodway'u i funk jazzu ("samego" jazzu tam nie ma!!!) - zajecia sa CALKOWICIE inne i prowadzone przez rozne osoby. Mam tez porownanie do zajec w operze i twierdze ze wspolczesny u kingsow jest lepszy.