Związek z tańcem: uczennica/miłośnik
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 11:59 am
To pewnie będzie z tych dobrych, "ale nie", bo czegoś mu wg. jurorów zabrakło czy coś...
_________________ http://mimi-dance-555.bloog.pl
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho
Wiecie co? Chyba wolałabym oglądać taką Władzię która uczy się tańczyć i z każdym programem widzieć lub nie widzieć jej postępów, etc.
A nie to, co się obecnie dzieje na castingach.
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 11:04 pm
Fajnie by było oglądać czyjeś wyraźne postępy , a do programu dostają się już ludzie z dużymi doświadczeniem i umiejętnościami...
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 2:00 pm
ooł-niezły ten gościu Nathaliye ... Wymiata!
U nas chyba takich nie ma [?]. Są inni
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 12:33 am
Wydaje mi się, że nie. Występował tylko gościnie w finale (chyba)
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Związek z tańcem: Uczeń
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 12:54 am
Hm, jak to wytłumaczyć. W amerykańskiej edycji You Can Dance castingi odbywają się o wiele inaczej. Poszukaj sobie w internecie aczkolwiek mogę Ci przybliżyć mniej wiecej jak to wygląda. Sama do końca nie wiem jak to wszystko przebiega , ale domyślam się z tego co oglądałam, że bilety dostaje 60 osób, potem każdy musi się wykazać każdym stylem tańca (po warsztatach), od hip-hop do tańców latynoamerykańskich, i tancerz już na precastingach musi wykazać się wszechstronnością, do ich edycji przechodzą już sami zawodowcy. Podejrzewam że on nie dostał biletu, ponieważ wykazał się tylko jednym stylem - electric-boggie. Owszem uważają go za wspaniałego i niesamowitego tancerza, lecz pewnie myśleli ze nie da sobie rady w innych stylach. Ja myślę że dałby radę, ale nie mnie oceniać.
Tak, występował z finale tylko gościnnie.
_________________ .. and I don't want the world to see me.
Związek z tańcem: miłośniczka
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 6:51 pm
Hmm... wydaje mi się, że gdyby nie zamykano drogi do warsztatów ludziom tańczącym tylko jeden styl, program byłby ciekawszy. Lepiej ogląda się kogoś kto się uczy, a nie kogoś, kto wszystko juz umie, a jego wystpy są tylko popisem nabytych w dzieciństwie umiejętności.
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 10:17 pm
Tak- w dużym stopniu się z Tobą zgadzam Jagódko ( ), Tylko, żeby właśnie porządnie uczyli się tych nowych stylów, a nie wciąż tańczyli ten swój, jak często było u nas...
Związek z tańcem: uczeń i miłośnik
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 6:38 pm
Nati napisał/a:
wróciłam z Krakowa
spodziewałam się więcej ludzi, ale nie powiem wam ile było no więc ja miałam mocną grupę w sumie no i nam puścili 3 kawałki, a przedtem dosyć szczegółowy wywiad z każdym. No i tylko jednej dziewczynie pozwolili układ zatańczyć- takiej koleżance Żanety z poprzednich edycji. A więc podejrzewam, że wzięli ją właśnie dlatego, bo poziomem wszytscy mniej więcej byliśmy równi. Tak że do dupy że tak powiem jestem zła, że nawet nie zobaczyli mojego układu. A w ogóle o dziwo nie puścili nam żadnego popu, bo od nas nikt hh nie tańczył. Jadę do Wrocławia, choć nie specjalnie mi się chcę, ale wychodze z założenia, że lepiej żałować rzeczy, które się zrobiło, niż których się nie zrobiło. pozdrooo
Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje na tego posta ale!: Co do dziewczyny ktora tanczyla jako jedyna swoja solowke to moze i zna ona Zanete ale nie dlatego tanczyla jako jedyna. tylko byla na poprzednim kastingu i dostala sie przed piroga, egurole i weronike wiec mimo wszystko jest bardzo dobra. powiedzialas 'mniej wiecej' zgadzam sie z toba 'mniej wiecej' bo o ile przysluchalas sie rozmowie tej dziewczyny z jury to zauwaz ze nie przepuscili jej dalej dlatego ze jest za mloda. ale powiedzieli ze bodajze we wroclawi jak beda pewni to ja przepuszcza. wiec prosze nie mow ze chodzi o znajomosci!
Jeszcze raz przepraszam za tego posta ale musialam to napisac. a i jesli ktos sie nie domysli znam ta dziewczyne i wiem jak to bylo.
Autokar, który miał wypadek na trasie A-4, nie przewoził uczestników „YOU CAN DANCE – Po prostu tańcz!”, ponieważ 36 tancerzy wybranych w czerwcowych castingach do III edycji, wylatuje do Barcelony dopiero w najbliższy weekend.
Kierowca ciężarówki, która spowodowała stłuczkę, zasnął za kierownicą i uderzył w autobus. Z informacji otrzymanych od organizatorów wyjazdu, dowiedzieliśmy się, że wśród pasażerów autokaru była tylko jedna osoba, która brała udział w II edycji „You can dance” (warsztatach tanecznych organizowanych w Buenos Aires).
Opiekunkami autokaru były dwie siostry Iza i Paula. Iza brała udział w castingu, a Paula dostała się do etapu "Buenos" w drugiej edycji. Pewnie stąd te medialne skojarzenia z programem - tłumaczy Hanna Krawczyńska, rzecznik prasowy Mastiff Media - producenta programu You Can Dance.
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 6:50 pm
Ciekawe co to za 16-latka, o której mówiła Weronika?!
Już się nie mogę doczekać, takie te środowe wieczorki...
akurat pewnie we wrześniu zaczną emisję, pamiętam jak w ostatnim odcinku warsztatów mówili do kogoś "za miesiąc wystąpisz w programie", więc jak wrócą pod koniec lipca...