www.balet.pl Strona Główna www.balet.pl
forum miłośników tańca

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego
Autor Wiadomość
Nemo 
Adept Baletu

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 1:25 pm   

Cytat:
5.Rejestracja uczestników warsztatów oraz zapisy na listy do poszczególnych nauczycieli rozpoczynają się 29 czerwca (niedziela) w godzinach : 9.00 – 19.00. Liczba miejsc na listach nauczycieli jest ograniczona.
6.Warsztaty rozpoczynają się 30 czerwca (poniedziałek) w godzinach porannych i kończą się 11 lipca (piątek) w godzinach wieczornych. W poniedziałek rejestracja czynna od godz. 7.00
7.Rejestracja w poniedziałek (30 czerwca) nie gwarantuje uczestnikom zapisania na listy wybranych nauczycieli.

Ja jadę pociągiem TLK z Sopotu o 00:16 (sobota w nocy) jestem w Katowicach o 09:30.
Kto chętny to zapraszam. Dojazd sprawdzony, są miejsca leżące :)

nathaliye 
Pierwszy Solista

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 2:08 pm   

a jak wyglądają zapisy na drugi tydzien jesli ktos jedzie tylko na drugi? i dlaczego jest on tańszy od pierwszego?

sukces? 100% talentu, 100% pracy

Iris
Adept Baletu

Wysłany: Nie Cze 22, 2008 8:00 pm   

Jaki stój powinniśmy zabrać? Co wziąć na pierwsze zajęcia? Ogólnie to nie jestem wyposażona w jakieś przybory do tańca... ;)

Joanna 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
tancerka?
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 11:56 pm   

A wiecie moze jak jest z tymi masterclasses? Ktos o nich wspominal, ale na stronie nie ma zadnego info, przynajmniej ja sie nie doszukalam.

aaniuchnaa 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
<3
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 12:07 am   

4. Co to są Master Class?
Pojedyncze lekcje prowadzone przez choreografów i liderów zespołów zaproszonych na Festiwal. Służą zaprezentowaniu stylu i techniki tańca danego teatru. W Master Class mogą wziąć udział osoby zaawansowane w tańcu.

Ale kiedy, jak... to tez nic nie widze :)

Joanna 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
tancerka?
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 12:19 am   

aaniuchnaa, ja wiem co to jest, i tyle to juz zdazylam doczytac... Stad moje pytanie...

Columbina 
Solista Baletu

Związek z tańcem:
nauczyciel baletu
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 12:31 am   

O tym chyba było w temacie o zeszłorocznej konferencji... ale moge się mylić :)

cynamonek
Adept Baletu

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 9:39 am   

jeśli dobrze pamiętam to masterclassy były w sobotę i niedzielę.... :)
i chyba czasem w przerwie na obiad ( ale tego jeszcze bardziej nie jestem pewna )

meja911
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 11:47 pm   

A ja mam jeszcze takie pytanko ... czy ktoś z was kupuje karnet na spektakle ? ;)

kręcioła 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 7:23 am   

Ja mam zamiar kupić karnet. Pełna nadziei, że będę jeszcze miała siłę oglądać :P

aaniuchnaa 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
<3
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 7:59 pm   

A wiecie jak bedzie wygladac niedziela 29? Co, jak i o ktorej, szczegolnie te lekcje przegladowe..? ogolnie kurcze przydalby sie jakis grafik niedzielny :P

deutsches
Nowicjusz

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:08 pm   

właśnie, ja też jestem ciekawa co do tej niedzieli, jak to wygląda dokładnie i mam jeszcze takie pytanie(może i głupie, ale jadę sama, nie znając nikogo, w dodatku pierwszy raz, więc wolałabym upewnić się, jak najwięcej wiedzieć), czy to normalne, że nie dostałam żadnego potwierdzenia, że doszły pieniądze na konto STT, a druga rzecz co i gdzie odbywa się dokładnie w niedzielę? czy jest obojętne o której się przyjedzie? aha i przed tą niedzielą już nic nie trzeba dzwonić, potwierdzać itp? i nie wiecie jak tam dojechać z Katowic? i gdzie wysiąść?

aaniuchnaa 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
<3
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:11 pm   

O dojazdach jest wszystko na str konferencji.
Katowice
Dojazd tramwajem linii 6 lub 41 do przystanku „Plac Sikorskiego” w Bytomiu. Następnie należy przejść kolejno ulicami: Piastów Bytomskich, Rynek, Podgórna, Plac Sobieskiego, Korfantego (do końca ulicy, obok wieżowca i przez plac).
Autobusem linii 820 lub 830 do przystanku Plac Sobieskiego w Bytomiu. Następnie należy dojść do ul. Korfantego, przejść nią do końca, obok wieżowca i przez plac.
Pociągiem z dworca PKP w Katowicach do stacji Bytom Główny. Następnie należy przejść kolejno ulicami: Dworcowa, Plac Kościuszki, Gliwicka, Rynek, Podgórna, Plac Sobieskiego, Korfantego (do końca ulicy, obok wieżowca i przez plac). Lub z dworca autobusowego, który znajduje się obok dworca PKP- autobusem linii 114, 99, 52, 53, 24, 104 lub 700 do trzeciego przystanku (Szpital nr1) a następnie przejść w górę do ul. Prusa, skręcić w prawo i przejść ok. 250m.

Ja tez nie dostalam zadnego potwierdzenia.. wiec to chyba norma ;) Rejestracja jest od 9 do 19, ale sama nie wiem jak to bedzie dokladnie wygladac

szczupciu 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:17 pm   

helo wszystkim, mam pytanie czy ten Skubaczkowski jest naprawde taki tragiczny? bo tez wybieram sie na warsztaty (tez 1 raz) i tam w tym ostatnim bloku zajec jest cos godnego uwagi? ktos sie wogole wybiera na taniec japonski?

cynamonek
Adept Baletu

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 1:01 am   

hmmm do konferencji coraz bliżej więc ja bym proponowała umówienie się na jakiś zlot forumowy ;)

nathaliye 
Pierwszy Solista

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 8:48 am   

czy osoby przyjeżdżające na 2 tydzień tez maja jakieś zapisy czy jak to wygląda? i przyjeżdżają w jaki dzień?

sukces? 100% talentu, 100% pracy

Stokrotka=) 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
tancerz ;)
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 8:46 pm   

Właśnie, umówmy się! :D Może w Sobotę przy okazji tego Turnieju Street Dance co jest na Rynku w Bytomiu? :wink: Ale to tylko taka drobna sugestia... :wink:

inscrutable.m 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
zakochana po uszy
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 9:17 pm   

a ja bym się z chęcią zgadała z kimś wcześniej, bo troszkę przeraża mnie wizja, że jadę tam zupełnie sama.. :)

P.S. o której się zaczynają lekcje pokazowe i gdzie się odbywają?
to find new feelings, new realities, new dimensions. "

Jirí Kylián

szczupciu 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 10:05 pm   

myslicie ze nie bedzie problemu jesli mnie znajomi wpisza na listy do instruktorow? bo ja mam jeszcze w poniedzialek rano egzamin nauczelni =/ i bede dopiero po poludniu =/

cynamonek
Adept Baletu

Wysłany: Sob Cze 28, 2008 5:54 am   

myśle że problemu nie będzie... :) ale jest też takie cuś ze się wczesniej odbiera teczke w biurze ŚTT, identyfikator, mapki, jakies tam inne badziewki....

no w sumie wczesniej byloby lepiej ;D to może w poniedziałek po spektaklu, przed ŚTT na jakże zacnym okrągłym trawniczku ;D już nie zobacze co utalicie bo właśnie się zbieram do wyjazdu już, ale jak co to ja bądź co badź tam będe ( na fajce, albo coś ;D ) :twisted: więc zapraszam ;]

maaartaaa
Nowicjusz

Wysłany: Sob Cze 28, 2008 10:16 am   

ej no i poza tym ja zwatpilam jak bedzie wygladala ta niedziela. bo zapisy sa od 9 no okej. ale jak bedzie z tymi treningami. nie wiadomo zupelnie o ktorej one beda? bo ja w sumie nie wiem juz na ktora tam mam sie pojawic :/ ale z tego co wiedze to nie ktorzey tam beda grubo po 9. wiec ja juz nie wiem :P

Stokrotka=) 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
tancerz ;)
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 10:47 pm   

I jak wrażenia po Konferencji? :D Bo mnie się bardzo, bardzo podobało! A dzień bez zajęć zrobił się taki dłuuugi i nudny, ja chcę jeszcze raz! Aczkolwiek przyznam, że na początku to łatwo nie było :wink:

cynamonek
Adept Baletu

Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:30 am   

Było cudownie... chociaż w tym roku miałam w cholere więcej pracy ale przeżyć się dało... szczególnie przez ostatnie trzy dni na cudownych zajeciach u Anki Majcher i Georga Blaschke...

a i pozdrawiam osoby z forum które mimo wszystko, mimo dużej ilości osób udało mi się poznać... :)

aaniuchnaa 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
<3
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 12:24 pm   

ja odliczam dni do XVI konferencji :D

staace 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczennica, tancerka
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 9:00 pm   

Ja tez bylam:):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze ze pojechalam na te warsztaty. Oczywiscie to nie koniec i bede jezdzic tak czesto jak sie da.
A jakie Wy macie wrazenia???
Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu Dodaj do serwisow: Bookmark and Share