To może nie jest całkiem baletowa gra, ale idzie tu ułożyć bardzo piękne obrazki baletowe tylko też trzeba umieć najlepsze są te największe bo są też w różnych kolorach
http://www.triddlers.com/...zles/theme/3346
na tamtej stronie jest jeszcze jedna gra, taniec z gwiazdami się nazywa... ale cha-cha... to nawet nie wygląda jak cha-cha, tylko jak salsa xD a pasodoble to jakies kurde flamenco...
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Ostatnio zmieniony przez Maron Sro Maj 14, 2008 12:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Związek z tańcem: uczennica SB FEA
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 3:02 pm
Princess Maron napisał/a:
na tamtej stronie jest jeszcze jedna gra, taniec z gwiazdami się nazywa... ale cha-cha... to nawet nie wygląda jak cha-cha, tylko jak salsa xD a pasodoble to jakies kurde flamenco...
haha, no rzeczywiscie
_________________ W milczeniu nawet słaby krzyk robi wiele hałasu.
czy któraś z Was wie może jak to uruchomić?
z góry dzięki za pomoc pozdr.
_________________ *Miej zawsze w sercu Nadzieję*
*Cierpienie szlifuje serce jak diament*
*Radę,którą dajesz innym,zastosuj najpierw u siebie*
*I LOVE DANCE*
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 1:20 pm
Czekamy aż się załaduje, później klikamy na Log In ( żeby się zalogować ), jeżeli nie jesteśmy zarejestrowani to klikamy na stronie do logowania na ten napis obok Później już nie wiem ;]
Związek z tańcem: uczeń,miłośnik i in.
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 1:44 pm
no właśnie klikam LOG IN i nic !!! gdzie się rejestrujesz,Ladybird???
możesz napisać dokładniej?
w ogóle warto grać w tę grę? zapowiada się fajnie
_________________ *Miej zawsze w sercu Nadzieję*
*Cierpienie szlifuje serce jak diament*
*Radę,którą dajesz innym,zastosuj najpierw u siebie*
*I LOVE DANCE*
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 2:02 pm
No, wchodzisz w linka, czekasz aż pasek sie załaduje i wyskoczy Log In. Klikasz na ten napis ( Log In ;D ) i załadowuje Ci sie inna strona w tym samym oknie przeglądarki. Tam pierwsze pole jest do zalogowania, a drugie do zarejestrowania. I jak nie masz konta czyli musisz się zarejestrować więc klikasz na Join Now. I znów otwiera się nowa strona w tym samym oknie i wypełniasz formularz ( tylko nie wiem co to ZIP code a bez tego nie mogę się zarejestrować ;/) no i dalej nie wiem co ;D
z tego co wyczytałam w formularzu musisz tam tez wpisać swój numer telefonu oraz wybrać stan, może da się to ominąć ale to jest chyba dla obywateli USA
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 1:39 pm
Nie wiem o co w tym chodzi
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
ta jedna dziewczyna pokazuje pewne ruchy, trzeba je zapamiętać, potem pokazują Twoja dziewczynę i obok masz do wyboru pojedyncze ruchy jakie tamta wykonała, musisz je we właściwej kolejności umiejscowić na dole (przenieść myszka) i wtedy one tańczą jednocześnie i widzisz czy dobrze zapamiętałaś i przechodzisz poziom wyżej gdzie jest tych ruchów coraz więcej, mam nadzieje że to co napisałam jest choć trochę zrozumiale