Wysłany: Wto Lut 19, 2008 6:35 pm Taniec z gwiazdami - edycja VII
Oficjalna lista uczestników siódmej edycji:
Katarzyna Figura
Agnieszka Cegielska
Tamara Arciuch
Marianna Elizabeth Duda
Magadalena Walach
Małgorzata Socha
Wojciech Łozowski
Marek Kaliszuk
Mariusz Pudzianowski
Łukasz Zagrobelny
Robert Janowski
Michał Lesień
Tomasz Schimscheiner
PS: TVN szykuje ósmą edycję...
_________________ life on mono.
Ostatnio zmieniony przez Fleuve Sob Mar 01, 2008 9:33 pm, w całości zmieniany 2 razy
widac ze tych gwiazd pierwszego formatu im brakuje, obawiam sie ze to nie bedzie ostatnia edycja, teraz kiedy jest YCD te programy leca rownolegle po to by zakonczyc sie "po prostu tancem" czyli kolejna mozliwoscia trzepania kasy
Związek z tańcem: tanczerz-uczeń
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 2:08 pm
załosne. jzu naprawde nie maja co wymyslac. owszem to byl fajny sposob promoania tanca itp, ale co z aduzo to nie zdrowo....ja juz po 3 edycjii mialam dosc...
_________________ upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem...
Związek z tańcem: tancerka ludowa
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 2:11 pm
po prostu tvn nie chce zrezygnowac z takiego dochodu jakim jest tzg. jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. przeciez poprzednia edycja miala juz byc ostatrnia
_________________ mam koncerty... szczęście, ale i brak czasu
dzis w "dzien dobry tvn" szef TVNu powiedzial ze skoro co tydzien siada przed telewizorami 5 milionow widzow to nie chce im tego odbierac, statystyk nie prowadze ale jesli masa ludzi to oglada to cos w tym musi byc, ja ogladalam w calosci tylko 6 edycje i ta tez bym ogladala ale niech te "gwiazdy" beda gwiazdami a nie kims kto zagral epizod w serialu
Hmm, rzeczywiście... gwiazd... prawie zero. Ja też znam tylko nieliczne osoby.
Najbardziej zdziwiło mnie to, że udził ma brać Pudzianowski.. coś go w tym nie widzę.
Co za dużo to niezdrowo!
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
pewnie ma byc tym kim byl Saleta w Gwiazdach na Lodzie
a tak uzupelniajac, do programu wraca A.Glogowska, i R.Maserak (tanczy z K.Figura)
ja jeszcze slyszalam ze bedzie Ania Bosak ale nie wiem czy to plotki czy prawda
mnie tylko ciekawi, od kiedy bosakówna jest gwiazdą? równie dobrze mogą z tzg zrobić dogrywkę ludków z ycd....
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
z tego co slyszalam ona nie ma byc w charakterze gwiazdy tylko tancerza ale moglam sie mylic wiec nie jestem pewne, cos takiego ten dyrektor powiedzial ale nie wiem czy mu sie juz nazwiska nie myla
poza tym badzmy szczerzy, K.Kajak albo E.Szabatin a Ania Bosak to niebo a ziemia, to normalna dziewczyna ktora tanczy mniej zawodowo niz inni, nie wiem ale nie sadze zeby caly czas jezdzila na turnieje ale tak to jest z telewizja, jak zdobeda jedna rozpoznawalna twarz to ja wszedzie pchaja, nie zdziwie sie jak zacznie tanczyc na lodzie czy piewac w "jak oni spiewaja" moze jeszcze wrzuca ja na choreografa programu YCD, dla mnie taka eksploatacja to przesada
EDIT: Ania Bosak tanczy w parze w Robertem Janowskim
K.Kajak z Pudzianowskim
Związek z tańcem: tanczerz-uczeń
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 11:11 am
ja tam uwazam, ze dobrze tam wyglada.
a teraz moze ktos mnie oswieci kto to:
Marina Łuczenko lub Michał Uryniuk (nie wiem, ktore z nich to gwiazda, a które tancerz. )
Elisabeth Duda lub Mario Di Somma (tu też nie wiem. )
Marek Kaliszczuk lub Nina Tyrka (i tu )
Łukasz Zagrobelny?
moze nie popisałam sie tu jakimś obyciem, ale poratrujcie mnie. xD
_________________ upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem...
Marina Łuczenko... ona chyba śpiewa z tego co wiem
Elisabeth Duda to ta francuzka z Europa da się lubić
a w przypadku Marka i Niny, to chodzi o MARKA KALISZUKA który jest serialowym aktorem
Łukasz Zagrobelny jest piosenkarzem [i chyba też jest aktorem?].
błagam zabierzcie Janowskiego... czemu on i Anka trafili na siebie?!?!
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Ostatnio zmieniony przez Maron Nie Mar 02, 2008 10:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Związek z tańcem: uczennica,miłośnik
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 1:30 pm
Łukasz Zagrobelny przecież jest piosenkarzem xD
Startował w ostatnim Sopocie ale przegrał z grupą feel.
Nie przypominam sobie zeby gdzieś grał ale mogę sie mylic.
Związek z tańcem: tancerka amatorka ;)
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 7:49 pm
Łukasz jest na codzien aktorem teatru muzycznego Roma (Koty, Akademia Pana Kleksa, Grease, Taniec Wampirów, Miss Saigon), a obecnie przygotowuje sie do roli tytułowej w musicalu Upiór w Operze
tez sie dziwie, ze sie zgodził
ale mysle, ze robi to raczej dla zabawy niz, zeby sie pokazac