E to to w jego wykonaniu nic, zobacz jego przesłuchanie:
http://pl.youtube.com/watch?v=rWrYY4j49vc
On w pierwszej serii był typowany na zwycięsce ale podobnie jak nasza Natali wyleciał zaraz przed finałem.
Jejku on ma GENIALNE te solówki. Ten piruet ze zdjęciem koszulki robi wrażenie:) Ale najbardziej podobają mi się jego skoki, nawet nie to, że są takie trudne, tylko to, że skacze tak wysoko i wykonuje je tak perfekcyjnie. A ten układ na przesłuchaniu to już wogóle... brak mi słow. On się tak super rusza, że się miło patrzy:)
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
No i porównaajcie to do Gleby Z polskiej edycji tylko Ida i Natalia mogłyby dorównać amerykańskim tancerzom z SYTYCD.
Czemu na forum nie pisze nikt kto dostał się dalej ?? Chociaż do 2 etapu [tych zajeć z choreografami przed dostaniem biletu]. ??
Ida moim zdaniem byla swietnie rozciagnieta i nikt jej tego nie zabierze ale moim zdaniem jej solowki wcale nie byly takie powalajace, powtarzala te same schematy i te same figury, przejscia od pozy do pozy, moim zdaniem malo bylo takich fajnych tanecznych przejsc ale to subiektywne odczucie
Fajnie, że coć nowego... U nas nikt solówek na pointach nie tańczy, a tancerzy, którzy wogóle tańczyli klasykę było niewielu. Tą choreografię fajną sobie wymyśliła - taka klasyka i jazz. Tylko ta ostatnia poza mi sie nie podobała, mogła to inaczej zakończyć
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
byl jeden fajny chlopak ktory wyjechal do Paryza i zostal do konca ale jak juz oglaszali czolowa 16 to mowili ze jest ok ale ze za malo w to wklada zaangazowania w ta swoja choreografie i za slabo mu zalezy, a byl dobry, widocznie dla nich zaangazowanie bylo wazniejsze
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=6813 - Kinga Rusin + Buenos Aires + tancerze o wysokim poziomie. Warto przeczytać - na samym końcu nawet coś o baletówkach jest.
kto był na castingach? wiecie może, kto przeszedł? Bo jakoś cicho sza o tej edycji...
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
Związek z tańcem: nałogowiec
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 12:12 pm
Traq byłes na castingu?
_________________ "Gdy się miało szczęscie, które się nie trafia:
czyjes ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to-to jest bardzo mało."
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska