XVII Warsztaty Tańca Współczesnego - Dancing Poznań 2010
XVII Warsztaty Tańca Współczesnego - Dancing Poznań 2010
Heej :) Czy ktoś się wybiera ?
-
fijoletowa
-
Hildegarda
-
black_swan
Hej, prosiłabym was o opinię, bo mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam zapisując się na zajęcia początkujące z modal undergroundu z t.vergerem. Nigdy nie miałam kontaktu z tą techniką, tańczę nie zadługo,boję się że nie dam sobie rady, pomimo ze zajęcia są dla początkujących i może lepiej za rok się na nie wybrać, a zdrugiej strony jestem bardzo ciekawa tych warsztatów. Co o tym myślicie? Może ktoś z Was był na jego warsztatach i może podzoelić się wrażeniami. Będę wdzięczna za opinie :)
Dasz sobie radę :) ja byłam parę razy i jest całkiem nieźle, aczkolwiek ruchy są strasznie nietypowe i hm, może być na początku ciężko je złapać. Ale jeżeli masz w miarę dobrą pamięć ruchową(szybko łapiesz) to ci się uda. Na początkujących zajęciach nie jest źle, ale niestety Tierry ma to do siebie że potrafi olać jedną grupę i całe zajęcia to jedna, wielka rozgrzewka, następne są strasznie ciężkie, a trzecią też potrafi sobie odpuścić bo mu się zwyczajnie nei chce(dlatego ja w tym roku zrezygnowałam). Ale jeżeli będzie miał na twoich zajęciach 'fazę rzeźnika' to da wam porządny wycisk i mogę cię zapewnić że wyjdziesz z zajęć usatysfakcjonowana i cholernie zmęczona.