casting disneyland

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Nati

casting disneyland

Post autor: Nati »

DISNEYLAND RESORT PARIS daje Ci możliwość występu na największej scenie w Europie poprzez wstąpienie do departamentu Characters and Parade.

Postacie: Przywróć do życia bohaterów bajek Walta Disneya animując spotkania z gośćmi w różnych parkach tematycznych w Disneyland Resort Paris. Szukamy osób z dużą energią i entuzjazmem, którzy chcą być częścią magii Disneya.

Artyści na Paradach: Jeśli masz dobre podstawy tańca, twoim nowym wyzwaniem może być występ w naszych Paradach.

Face Characters: Odtwórz role znanych Książąt i Księżniczek, przypominających postacie z niezwykłego świata bajek Disneya, na różnego rodzaju spotkaniach, przedstawieniach lub paradach.

Każdy Artysta na Paradach jak i Face Character odtwarza również role Postaci. Nie czekajcie dłużej! Liczne miejsca pracy, dostępne już od czerwca 2008 roku. Szukamy dziewcząt i chłopców, w wieku między 18 a 35 lat, mówiących po angielsku LUB francusku, wzrost od 137 cm do 193 cm.

Wynagrodzenie: Postacie - 1318E; brutto/miesiąc. Postacie/Artyści na Paradach/Face Characters - 1529E; brutto/miesiąc. Oferujemy umowę o pracę na minimum 3 miesiące z opcją przedłużenia, możliwość zakwaterowania. Należy przynieść ze sobą: CV artystyczne i list motywacyjny (po francusku lub angielsku), kopie różnych dyplomów ukończenia szkół i kursów (w szczególności teatralnych lub tanecznych), ważny paszport, dwa zdjęcia.

Castingi:

W niedzielę, 9 marca, o godzinie 09:30
Egurrola Dance Studio
Sala A
Aleje Jerozolimskie 91
WARSZAWA

We wtorek, 11 marca, o godzinie 09:30
AKADEMIA RUCHU
Sala Duża
ul. Ruska 47-48A (W PODWÓRZU)
WROCŁAW

Wymagane sportowe obuwie i strój. Kandydaci, którzy przejdą część poranną, odbędą popołudniowe rozmowy rekrutacyjne. Prosimy o punktualność i dyspozycyjność do godziny 19:00.

www.disneylandparis-casting.com
Kaś

Post autor: Kaś »

Moja instruktorka tańczyła w Disneylandzie :). Jest taka malutka i "ciemna" :P (tzn. ciemna karnacja, włosy oczy), a grała Dzwoneczka :P. Niebieskooką blond wróżkę :D.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

a nie mozna sie tam starac dostac inaczej niz przez casting organizowany raz od wielkiego dzwonu?
Nati

Post autor: Nati »

ja niestety nie wiem. Spytaj może na www.moderndance.pl bo od nich dostałam maila...
Czajori

Post autor: Czajori »

Nie można. Disneyland organizuje co jakiś czas wielkie akcje rekrutacyjne i jest to jedyny moment, kiedy można starać się o pracę u nich.
Kaś

Hmm... Z tego co wiem, to moja choreografka bez żadnych castingów w Polsce dostała Pracę w Disneylandzie -.-......
nathaliye

a dostala ta prace przez Polske czy bezposrednio w Paryzu?
Kaś

W Paryżu...
Neta

Post autor: Neta »

Chcialam zrobic sprostowanie.Bo to ja jestem instruktorem Kaś i prace w disneyu dostalam na castingu w Polsce i jest to jedyna mozliwosc zatrudnienia w tej firmie.
nathaliye

a jak czesto one sa na przestrzeni lat? bo wiem ze byl miedzy innymi dzisiaj we Wroclawiu
ODPOWIEDZ