SZUKAM CZEGOŚ

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
carewna

SZUKAM CZEGOŚ

Post autor: carewna »

Witam.
Poniewaz obecnie jestem wylaczona z tanca na spory kawal czasu i przez najblizsze 8tygodni pograzona w gips szukam sobie jakiegos zajeci by sie w jakis sposob zajac swoj czas i zapomniec o chwilowym kalectwie.
Jezeli macie jakies pomysly lub propozycje,ktore by mi pomogly to bede Wam wdzieczna
Nati

Post autor: Nati »

napisz książke o swoje przygodzie z tańćem :) nawet jesli artystką nie jesteś porysuj sobie różne pozy taneczne :) poczytaj dobrą książkę...
może powiedz czy lubisz zajęcia manualne (pod kątem plastyki), czy jakieś inne a może bardziej CI pomogę :)
carewna

generalnie to jestem czlowiekiem bardzo ruchliwym,ktorego na codzien jest wszedzie pelno,rysunek owszem ale jak mam natchnienie,ksiazki ok ale przeciez nie wytrzymam czytac calymi dniami.Chcialabym robic cos by mnie to moze w jakis sposob zmeczylo albo komus by ma praca w czyms pomogla
Kasia G

Post autor: Kasia G »

o, mozliwosci jest mnóstwo:
czytanie (zawsze)
ogladanie TV, słuchanie muzyki - moze ułożysz jakąś choreografię?
napisz program "wiedzy o balecie" dla laików - dla szkół ;)
zajecia manualne o ile lubisz - jak wyzej napisała Nati
carewna

Kasiu wiedze o balecie nie zawsze sie da opisac,moglabym sie podzielic nia chetnie bo troche uzbieralam ale nie wszytko da sie zamienic w literature
Calineczka

Post autor: Calineczka »

A chodzi ci o rzeczy z tańcem związane czy niekoniecznie?? Bo jeśli nie to polecam mulinowe bransoletki, bardzo łatwo się je robi a jaki efekt.
carewna

Kochani energia mnie roznosi i chce ja gdzies spozytkowac
groteska

Post autor: groteska »

A jeszcze tak zapytam gdzie masz ten gips, na nozce?
Pytam, zeby nie proponowac czegos, czego nie mozesz w tej chwili robic;)
carewna

od kolana w dol i nie wolno mi stawac na ta noge :cry:
Julcia

Post autor: Julcia »

[color=blue:ecaedb0a0c]Myśle, że temat dość ciekawy, więc przenosze go do pogadalni, gdyż do Ogłoszeń pasuje średnio.

mod.[/color:ecaedb0a0c]
ODPOWIEDZ