Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
abeille

Post autor: abeille »

jak niby mozna tutaj dbac o swoja przyszlosc? chodzi ci o ontrolowanie osiagniec innych? :D

ja nie jestem slawna i jakos mi specjalnie na tym nie zalezy, chce zostawic tylko po sobie jakis slad, zostac w pewnym stopniu zauwazona i doceniona :)
i coraz powazniej mysle o tym kanale, to nie jest taki glupi pomysl. poki co zajme sie tym amatorsko, popytam jak zaczac i w ogole. jakby ktos mial dla mnie jakies wskazowki lub sugestie to czekam z niecierpliwoscia :)
chmieleslava666

Post autor: chmieleslava666 »

łał, abeille, ostro! jestem pod wrażeniem! jakbyś potrzebowała pomocy wal śmiało.

a mi właśnie chodziło o to, że w którymś temacie rozwinął się pomysł jeżdżenia po świecie jako grupa sprzątaczek, a przy okazji tańczyć jeszcze w ramach usługi :D
abeille

ah, to teraz rozumiem :)
no wiesz, ja lubie wyzwania, a probowanie nowych rzeczy to moja pasja! po co czekac z zalozonymi rekami, skoro sama moge sie tym zajac, lub chociazby zapoczatkowac lub popchnac innych do roboty. nie mam doswiadczenia w tej dziedzinie, ale znam ludzi wybierajacych sie do filmowki, slyszalam o jakims facecie, ktory nakrecil kilka odcinkow m jak milosc wiec jakies wtyki czy pojecie o tego typu rzeczach powinien miec a ze jest to kuzyn mojej chrzesnej to kontakt powinnam zdobyc, on mnie pokieruje ew dalej :) jak znajde czas po maturach miedzy urzadzaniem mieszkania a praca to sie tym znajme :)

ale prosze o ew sugestie dotyczace tego programu, bo sama sobie nie poradze najlepiej na pw, bo mnie wywala za offtop :)
chmieleslava666

heh xD

nie ma to jak znajomości. ale myślę, że lepiej założyć nowy temat niż na PW, będzie ciekawiej no i będziemy widzieli postępy....
abeille

to zakladaj, ja sie dolacze :p
chmieleslava666

no dobrze, ale na twoje ryzyko :D

ale na pewno? tzn czy ten program jest możliwy?
abeille

nie wiem, zakladaj, moze sie ktos dolaczy, jak chcesz mozesz mnie cytowac, bedzie ze nie tylko tobie szajba odbila :D a moze odezwie sie ktos sensowny i pomoze :) (albo zrobi za nas ;p)

koniec offtopu!
Minarei

Post autor: Minarei »

http://sport.onet.pl/0,1248910,1746636,wiadomosc.html :)
lusiak

Post autor: lusiak »

łaaaał! nie wiedziałam. xD super, że Polaków zaczyna się dostrzegać. xD
LESZEK DAWAAAAAJ ! ! ! xD
nathaliye

Post autor: nathaliye »

Leszka juz od dawna sie dostrzega w roznych programach
ODPOWIEDZ