BALETKI

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
RiRi

Post autor: RiRi »

Nie dawno zakupiłam baletki z bloch'a pump,a więc:
kupiłam baletki ciut za duże i nie wiem czy dopasują się do mojej stopy czy też nie?
Jak założę dwie skarpetki to są dobre baletki :D
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

po praniu się trochę skurczą:)
Agne$

Post autor: Agne$ »

A ja jestem oczarowana baletkami z firmy Bloch modelem Pro Arch z siateczką w podbiciu ! :D Mam je od dłuszego czasu i są bardzo wygodne i dobrze trzymają się stopy jedynie przy pięcie lekko odstają nawet jeżeli są dopasowane. Ładnie eksponują podbicie, :smile: kolorek też fajny (ciemny łosoś).
I miękkie podeszwy w porówaniu do sansha Pro 1 C.

Zdecydowanie te baletki są najlepsze jakie miałam! :D
Bambyno

Post autor: Bambyno »

Ja kupuję baletki [Grihko 6] w moim rozmiarze i nie rozrobiły mi się bardzo. Co najwyżej po 3msc mała dziurka mi się robi na palcach ale to zapewne od robienia rond de jambe par terre :P i innych ćwiczeń. :) I nie wyobrażam kupowania sobie baletek o rozmiar mniejszych, gdyż po praniu i tak się kurczą.
Doma:)

Post autor: Doma:) »

Baletki grishko są najlepsze może też być sansha.Cwiczyłam i w sanshy i w grishko , ale grishko lepsze :smile:
alexa07

Post autor: alexa07 »

Odradzam baletki Akcesu.... szybko się niszczą... polecam za to Grishko i Bloch :D
Doma:)

Post autor: Doma:) »

Akcesy są okropne musiałam w nich ćwiczyć pare lat temu,po dwóch miesiącach robiły się dziury.Gorąco polecam sanshe i grishko:)
julianka

Post autor: julianka »

My mamy baletki z materiału podobnego do satyny, który BARDZO się brudzi, co nie jest dosyć fajne bo trzeba je myć co tydzięń :shock:
Na wystawie są ładne, ale na stopie i przy małym podbiciu to... jeszcze bardziej je zmniejszają.
Ładnie wyglądają tylko na paru stópkach (przynajmniej w mojej grupie).
alexa07

Post autor: alexa07 »

no ja teraz tez cwicze w Grishko 6 i przy codziennyc treningach trzeba je czest prac ale jak najbardziej je polecam :D
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

hmmm....a co sądzicie o modelu sansha tendu???? Bo wyglądają zachęcająco...... :smile:

a czy to są w ogóle baletki???? znalazłam je w dziale pół-pointy...... :shock:

http://www.paris.sansha.com/servlet/ParisStore?action=viewmodel&model=328&msg=0&special=yes&lang=fr
ODPOWIEDZ