VII Międzynarodowe Biennale Tańca Współczesnego

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Columbina

Post autor: Columbina »

Jestesmy na zdjeciach z brodway jazzu :) Ja oczywiscie zostalam uchwycona w roznych dziwnych pozach... Ale do tego sie juz powoli przyzwyczajam :P

Bardzo sie ciesze, ze moglam poznac choc jednego forumowicza podczas Biennale (Tranq to o Tobie :)) i nawet mialam przyjemnosc uczestniczyc we wspolnych warsztatach z brodway jazzu :)
Tak porownujac moje zeszloroczne warsztaty i te, ktore (niestety) skonczyly sie wczoraj musze stwierdzic, ze w tym roku zdecydowanie mi sie bardziej podobalo. Pewnie wynika to z tego, ze wybralam naprawde fajne techniki. Barre au sol, brodway jazz i street dance byly strzalem w dziesiatke :D
Ach... Ciezkie jest zycie warsztatowicza. Te codzienne imprezy taneczne daja sie we znaki (pewnie bede odsypiala kilka dni), ale bylo warto :):):)

Szkoda tylko, ze po zakonczeniu uroczystosci na Dziedzincu Rozanym nie spotkalismy sie z forumowiczami... No ale nie ma co narzekac. Jeszcze bedzie nie jedna okazja :)
Piotr Malaga

Post autor: Piotr Malaga »

[quote:4739b8a375="Tanc..."]Ciekawy jestem, gdzie jesteście na zdjęciach - możecie zdradzić ? :)[/quote:4739b8a375]

Też mi się udało załapać. Tańce irlandzkie Hard Shoes, to zdjęcie na samym dole po lewej stronie. Siedzę zupełnie w głębi po lewej stronie - biała koszulka, czarne spodnie i różowe skarpetki (to do występu).

A co do planowanego spotkania, to w sumie mimo że nie było masowe, to jednak przecież spotkaliśmy się Columbino :) Też poznałem Tranquallity, choć tak się zapamiętałem w wygłupach na dyskotekowym parkiecie, że nie mieliśmy okazji więcej porozmawiać.

Ale super było... jak uporządkuję swoje fotki, to też coś powklejam.
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Dzięki Piotrze za podpowiedź .Znalazłem ciebie na zdięciu 8) Pozdrawiam.
Pooki

Post autor: Pooki »

Hmm... czyżby zajęcia z Broadway Jazzu prowadził ten sam sympatyczny niemiec co teraz w EDS, Joachim Sautter?
http://www.warsztaty.com.pl/nauczyciele.html
Strasznie żałuję, że do niego nie poszłam, ten styl, muzyka i przyjazna atmosfera były tym co mi odpowiada najbardziej. Może za rok :).
Tranquility

Post autor: Tranquility »

tak, to ten sam pedagog.
Joachim jest świetny, bardzo sypatyczny, radosny. :)
ODPOWIEDZ