Plan 100 dni

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Shecharchoret

Post autor: Shecharchoret »

Trzy czwarte za mną! :D Ćwiczę brzuszki i rozciągnięcie nóg do szpagatu i muszę przyznać, że brzuch mam piękny, płaski miejscami lekko rzeźbiony(musi to pięknie brzmieć) a już prawie robię szpagat (sznurek) na lewą nogę, bo na prawą już potrafię. To jest genialne, nie wiedziałam, że w ciągu niecałych trzech miesięcy można takie postępy zrobić. Widać, że systematyczność działa więcej, niż raz a porządnie :D
lailana

Post autor: lailana »

po kilkumiesięcznej przerwie wracam do planu, cel ten sam, dziś realizuje 5 dzień, mam nadzieję że tym razem obejdzie się bez kontuzji
Shecharchoret

W piątek minie mi równe 100 dni. Postępy są naprawdę ogromne. Już nie potrafię w sumie wstać i nie ćwiczyć, weszło mi to w taki codzienny cykl i źle się czuję gdy nie poćwiczę rano.

Chciałam polecić wszystkim, słyszałam, że efekty są równie doskonałe, Aerobiczną "6" Weidera. Wykonuję się ją przez 6 lub 7 tygodniu (zależy czy chcesz robić przerwy czy też nie). Jest rozpisane wszystko na dnie, czego ile się wykonuje. Przesyłam stronę, na której wszystkiego się dowiecie :D

http://www.6weidera.com/
flyberry

Post autor: flyberry »

Ja w sumie zawsze prawie codziennie ćwiczyłam, ale postanowiłam wziąć udział w tym planie 100 dni, by odliczać sobie dni i by nie było prawie codziennie, a codziennie. Minął już ponad miesiąc i efekty już są duże. Poza tym fajna zabawa z tym odliczaniem dni, motywujące. :D

A skoro już mówicie o Aerobicznej 6 Weidera, to dołączę się i też bardzo polecam te ćwiczenia! Efekty świetnie i szybkie. :)
Skyscraper

Post autor: Skyscraper »

Ja jestem w trakcie planu 100 dni, ale moja koleżanka już to robiła i faktycznie - zdziałało dużo. Przed planem 100 dni nie umiała szpagatu, a po planie umiała już cały.
Mona92

Post autor: Mona92 »

Witam!
Wasze wypowiedzi tak mnie zmotywowały,że od dziś zaczynam "plan100dni" Może za dużo wzięłam na siebie..ale pragnę tego tak bardzo aby udoskonalić się,że wierzę w to że mi się uda!!
proszę,trzymajcie kciuki za mnie!:)
Pozdrawiam!:)
Mona92
Shecharchoret

Trzymam kciuki, [b:82dec84d86]Mona92[/b:82dec84d86] :D

Ja postanowiłam rozpocząć kolejny "Plan 100 dni", tym razem już troszeczkę ostrzej i konkretniej. To wchodzi w krew :)
lailana

Post autor: lailana »

trzymamy mocno kciuki!:)
Mona92

Post autor: Mona92 »

Wielkie dzięki Dziewczyny!!:D
ODPOWIEDZ