Plan 100 dni
-
Shecharchoret
Trzy czwarte za mną! :D Ćwiczę brzuszki i rozciągnięcie nóg do szpagatu i muszę przyznać, że brzuch mam piękny, płaski miejscami lekko rzeźbiony(musi to pięknie brzmieć) a już prawie robię szpagat (sznurek) na lewą nogę, bo na prawą już potrafię. To jest genialne, nie wiedziałam, że w ciągu niecałych trzech miesięcy można takie postępy zrobić. Widać, że systematyczność działa więcej, niż raz a porządnie :D
-
Shecharchoret
W piątek minie mi równe 100 dni. Postępy są naprawdę ogromne. Już nie potrafię w sumie wstać i nie ćwiczyć, weszło mi to w taki codzienny cykl i źle się czuję gdy nie poćwiczę rano.
Chciałam polecić wszystkim, słyszałam, że efekty są równie doskonałe, Aerobiczną "6" Weidera. Wykonuję się ją przez 6 lub 7 tygodniu (zależy czy chcesz robić przerwy czy też nie). Jest rozpisane wszystko na dnie, czego ile się wykonuje. Przesyłam stronę, na której wszystkiego się dowiecie :D
http://www.6weidera.com/
Chciałam polecić wszystkim, słyszałam, że efekty są równie doskonałe, Aerobiczną "6" Weidera. Wykonuję się ją przez 6 lub 7 tygodniu (zależy czy chcesz robić przerwy czy też nie). Jest rozpisane wszystko na dnie, czego ile się wykonuje. Przesyłam stronę, na której wszystkiego się dowiecie :D
http://www.6weidera.com/
Ja w sumie zawsze prawie codziennie ćwiczyłam, ale postanowiłam wziąć udział w tym planie 100 dni, by odliczać sobie dni i by nie było prawie codziennie, a codziennie. Minął już ponad miesiąc i efekty już są duże. Poza tym fajna zabawa z tym odliczaniem dni, motywujące. :D
A skoro już mówicie o Aerobicznej 6 Weidera, to dołączę się i też bardzo polecam te ćwiczenia! Efekty świetnie i szybkie. :)
A skoro już mówicie o Aerobicznej 6 Weidera, to dołączę się i też bardzo polecam te ćwiczenia! Efekty świetnie i szybkie. :)
-
Skyscraper
-
Shecharchoret