Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Post autor: Nena »

Pozwolę sobie powitać ciebie na forum, bluebird :) Życzę miłych dyskusji ;)
klara

Post autor: klara »

spróbuj pojsc kiedys na zajecia ze swoja koleżanka (jezeli chodzi do prywatnej szkoly a nie do panstwowj) zobaczysz jak to wciaga, poczytaj forum , niektorzy zaczynali znacznie poźniej
Paula

Post autor: Paula »

[color=blue:633d98d0bb]Zgodnie z zasadami przywitania poszczególnych użytkowników będą cięte. Wiem, że regulamin nie jest najmilszą lekturą ale czasmi warto sie z nią zapoznać.
Tym samym w imieniu wszystkich użytkowników serdecznie witam na forum. P.[/color:633d98d0bb]
kotecek

Post autor: kotecek »

[i:e0378dc9bc]Cześć![/i:e0378dc9bc] :D
Mam na imię Gosia i chodzę na balet od szóstego roku życia(chodziłam do różnych szkół prywatnych). Już od dość dawna odwiedzam tę stronkę, ale dopiero teraz zdecydowałam się dołączyć do grona forumowiczów. Już teraz bardzo mi się tu podoba. Choć nie zamierzam zostać w przyszłości zawodową baleriną, to i tak bardzo kocham taniec, bo stanowi on mój swoisty sposób na życie. Serdecznie wszystkich pozdrawiam![color=olive:e0378dc9bc][/color:e0378dc9bc]
bluebird:))

Post autor: bluebird:)) »

chetnie bym sie zapisała, ale naprawdę nie mogę... mam chore stawy i do tego mieszkam za krakowem, a nie ma mnie kto przywozić:(

[color=blue:9a9712be9b]poniższe posty nie na temat zostały wydzielone do osobnego wątku "Czy uczniowie OSB kochaja balet"
administrator Kasia G[/color:9a9712be9b]
Stysia

Post autor: Stysia »

Hej :) To teraz moja kolej, żeby się przedstawić. Jestem Stysia i mam 16 lat :) Z baletem nie mam wiele wspólnego. Ale zawsze oglądałam go z dużą przyjemnością. Czasem lubię też posłuchać muzyki klasycznej z baletu (Jezioro łabędzie itd).
Interesuje sie łyżwiarstwiem figurowym, tańcem, troche gimnastyką, językami itd.
Nie lubie o sobie pisać, dlatego na tym kończę swoją prezentację. Pozdrawiam :)
Paula

Post autor: Paula »

W imiemiu wszystkich forumowiczów i moderatrów serdecznie witam na naszym forum. Życzę miłego korzytania. W razie wszelkich problemów zgłoś sie do któregoś z adminów. Pozdrawiam, Paula.
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Ja przypominam na nowo =)
Nazywam się Marta =) i jestem ze Szczecina (słynnej Elity Szczecińskiej) hehe =* Kocham balet =) tańcze już niecałe 10 lat =D hehe Hmmm ... co by tu jeszcze napisac ... no nie wiem =) ogólnie to nic mi się nie chce =) hehe
Maron

Post autor: Maron »

[quote:90f12851e7="martusiaa4u"]Ja przypominam na nowo =)
Nazywam się Marta =) i jestem ze Szczecina (słynnej Elity Szczecińskiej) hehe =* Kocham balet =) tańcze już niecałe 10 lat =D hehe Hmmm ... co by tu jeszcze napisac ... no nie wiem =) ogólnie to nic mi się nie chce =) hehe[/quote:90f12851e7]
widać że Marcik jeszcze żyje :)
może znowu sie zaczniesz udzielać? (ale na temat tym razem ;)) :D
Rumianek

Post autor: Rumianek »

Mam na imie Asia (Jo/anna, jo tomek tyz ze wsi)
Przezwisko Rumianek od nazwiska =)
Chodze do SOB w Częstochowie,
mieszkam w Poraju,
Tańcze,
Tańcze,
jeżdżę konno,
lubie czekolade, marzyc i francje;
Żyje, by nie zawadzac innym, ale by cos osiagnac...
Coś jeszcze...
lubie Serię Niefortunnych Zdarzen (L.Snicketa) i Medicusa (N.Gordona)
i nie lubie swojego wygladu, przynajmniej niektorych punktow...
ale wytrzymuje...
Lubie siatkowke i Azs Cz...
Niel ubie dizewczyn, ktore zwabiaja, najczesciej chlopkow, ubiorem, a raczej jego brakiem i nie lubie takich, ktorym wydac stringi na oczach 3tys. ludzi...
A moze sie po prostu nie znam... Za krotko zyje
ODPOWIEDZ