Przedstawialnia
[i:e0378dc9bc]Cześć![/i:e0378dc9bc] :D
Mam na imię Gosia i chodzę na balet od szóstego roku życia(chodziłam do różnych szkół prywatnych). Już od dość dawna odwiedzam tę stronkę, ale dopiero teraz zdecydowałam się dołączyć do grona forumowiczów. Już teraz bardzo mi się tu podoba. Choć nie zamierzam zostać w przyszłości zawodową baleriną, to i tak bardzo kocham taniec, bo stanowi on mój swoisty sposób na życie. Serdecznie wszystkich pozdrawiam![color=olive:e0378dc9bc][/color:e0378dc9bc]
Mam na imię Gosia i chodzę na balet od szóstego roku życia(chodziłam do różnych szkół prywatnych). Już od dość dawna odwiedzam tę stronkę, ale dopiero teraz zdecydowałam się dołączyć do grona forumowiczów. Już teraz bardzo mi się tu podoba. Choć nie zamierzam zostać w przyszłości zawodową baleriną, to i tak bardzo kocham taniec, bo stanowi on mój swoisty sposób na życie. Serdecznie wszystkich pozdrawiam![color=olive:e0378dc9bc][/color:e0378dc9bc]
-
bluebird:))
Hej :) To teraz moja kolej, żeby się przedstawić. Jestem Stysia i mam 16 lat :) Z baletem nie mam wiele wspólnego. Ale zawsze oglądałam go z dużą przyjemnością. Czasem lubię też posłuchać muzyki klasycznej z baletu (Jezioro łabędzie itd).
Interesuje sie łyżwiarstwiem figurowym, tańcem, troche gimnastyką, językami itd.
Nie lubie o sobie pisać, dlatego na tym kończę swoją prezentację. Pozdrawiam :)
Interesuje sie łyżwiarstwiem figurowym, tańcem, troche gimnastyką, językami itd.
Nie lubie o sobie pisać, dlatego na tym kończę swoją prezentację. Pozdrawiam :)
-
martusiaa4u
[quote:90f12851e7="martusiaa4u"]Ja przypominam na nowo =)
Nazywam się Marta =) i jestem ze Szczecina (słynnej Elity Szczecińskiej) hehe =* Kocham balet =) tańcze już niecałe 10 lat =D hehe Hmmm ... co by tu jeszcze napisac ... no nie wiem =) ogólnie to nic mi się nie chce =) hehe[/quote:90f12851e7]
widać że Marcik jeszcze żyje :)
może znowu sie zaczniesz udzielać? (ale na temat tym razem ;)) :D
Nazywam się Marta =) i jestem ze Szczecina (słynnej Elity Szczecińskiej) hehe =* Kocham balet =) tańcze już niecałe 10 lat =D hehe Hmmm ... co by tu jeszcze napisac ... no nie wiem =) ogólnie to nic mi się nie chce =) hehe[/quote:90f12851e7]
widać że Marcik jeszcze żyje :)
może znowu sie zaczniesz udzielać? (ale na temat tym razem ;)) :D
Mam na imie Asia (Jo/anna, jo tomek tyz ze wsi)
Przezwisko Rumianek od nazwiska =)
Chodze do SOB w Częstochowie,
mieszkam w Poraju,
Tańcze,
Tańcze,
jeżdżę konno,
lubie czekolade, marzyc i francje;
Żyje, by nie zawadzac innym, ale by cos osiagnac...
Coś jeszcze...
lubie Serię Niefortunnych Zdarzen (L.Snicketa) i Medicusa (N.Gordona)
i nie lubie swojego wygladu, przynajmniej niektorych punktow...
ale wytrzymuje...
Lubie siatkowke i Azs Cz...
Niel ubie dizewczyn, ktore zwabiaja, najczesciej chlopkow, ubiorem, a raczej jego brakiem i nie lubie takich, ktorym wydac stringi na oczach 3tys. ludzi...
A moze sie po prostu nie znam... Za krotko zyje
Przezwisko Rumianek od nazwiska =)
Chodze do SOB w Częstochowie,
mieszkam w Poraju,
Tańcze,
Tańcze,
jeżdżę konno,
lubie czekolade, marzyc i francje;
Żyje, by nie zawadzac innym, ale by cos osiagnac...
Coś jeszcze...
lubie Serię Niefortunnych Zdarzen (L.Snicketa) i Medicusa (N.Gordona)
i nie lubie swojego wygladu, przynajmniej niektorych punktow...
ale wytrzymuje...
Lubie siatkowke i Azs Cz...
Niel ubie dizewczyn, ktore zwabiaja, najczesciej chlopkow, ubiorem, a raczej jego brakiem i nie lubie takich, ktorym wydac stringi na oczach 3tys. ludzi...
A moze sie po prostu nie znam... Za krotko zyje