Jak baletnice robia koczki? ( o fryzjerstwie baletowym...)

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Maron

Post autor: Maron »

a wogole to sie zastanawiałam czy nie pozostać na swoim popielatym blondzie, jesli mam być baletnicą... baletnice wg. mnie o wiele lepiej wyglądają w nieco ciemniejszych włosach (bez urazy do użytkowniczek tego forum w blond... po prostu takie me zdanie ;)) niż w jasnych...
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

podobno tancerze każdą zmianę wizerunku typu wizyta u fryzjera właśnie, zmiana koloru włosów, wreszcie operacje plastyczne muszą uzgadniać ze swoim pracodawcą...prawda to?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Nie wiem makova, ale nie przypuszczałam... Przecież kolor włosów to w końcu prywatna sprawa...
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

[quote:4a39381b38="Bajaderka"]bleh, ja mam nadzieje ze nie trzeba uzgadniac [/quote:4a39381b38]

napisałam, bo niegdyś daaaawno temu za moich czasów "studyjnych" w operetce na korytarzu przy garderobach wisiało ogłoszenie właśnie takiej treści. lekko się zdziwiłam :wink:
Rumianek

Post autor: Rumianek »

Ja urzywam sateczki na koka, bo mam "postrzeępione" włosy, baaardzo polecam!
A i pytanko, jak sie czesac zeby potem nie bygladac jak taki uuuliz, bo np, jak sie czesze to wygladam strasznie!
A moze czesac z przedzialkiem, a moze nie? Bo na scenie, spoko tz. "uliz" ale jak jade i musimy do sklepu wstąpić...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

ja tam nie patrze na to jak wygladam tylko zeby wygodnie bylo.
a koka robie z przedzialka ale nie takiego na srodku glowy tylko po lewej stronie ;)
uleczka

Post autor: uleczka »

Ja także zawsze robiłam koka z przedziałkie z boku głowy, dużo ładniej wygladałam niż z gładko zaczesanymi włosami do tylłu
Goosia

Post autor: Goosia »

a ja mam krótkie włosy i z tyłu robie taki malutki koczek co wygląda jak mirabelka, a reszta włosów z przodu jest niezwiązania :P
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

jak nigdy ne moge zrobic koka z przedzialkiem. Zawsze robilam ulizanego i pewnie tak zostanie bo jak probuje zrobic inaczej to robia mi sie tzw. "koguty". Macie na to jakies sprawdzone metody?
uleczka

Post autor: uleczka »

Domyślam się że na codzien nie nosisz takiego przedziałka, spróbuj kilka dni czesać przedziałek a potem przy koku nic nie bedzie odstawać.
ODPOWIEDZ