Filmy baletowe w Internecie (linki)
trzeba poczekać na decyzję naszej administracji... :) no i oczywiście uzgodnić jak to ma wyglądać - według nazwiska tancerzy, jeżeli nazwisko jest nieznane to w.g. baletu, jak jest np. pas de deux to też w.g. baletu, jak jest cały zespół [np. występ corps de ballet, bądź też cały fragment baletu z kilkoma postaciami] to też w.g. baletu itp. itd. ... ;)
Tak to moze i bylby dobruy pomysl z tym ze zwroccie uwage ze wiekszosc likow pochodzi z wyszukiwarki youtube gdzie mozna poprostu wpisac haslo i rezultaty same sie nam ukaza. Nie rozumiem po co takie linki wypisywac w jakims spisie chociazby pod haslem jezioro labedzie skoro to samo wyskoczy nam po prostu po wpisaniu tego hasla w wyszukiwarke. Mam nadzieje ze sens mojej wypowiedzi zostal uchwycony.
Daltego jednak mysle ze nie ma sensu tworzyc osobnego tematu szczegolnie skladajacego sie glownie z plikow z youtube. Bo to troche "glupiego robota"...
Daltego jednak mysle ze nie ma sensu tworzyc osobnego tematu szczegolnie skladajacego sie glownie z plikow z youtube. Bo to troche "glupiego robota"...
Paulo, teoretycznie masz racje, ale zwroc uwage, ze tych filmikow jest bardzo duzo, i w tym momencie chodzi o jakis katalog, ktory pomyglby je uporzadkowac.
Bez dodatkowych postow, komenarzy, powtarzania sie filmikow, itd. I tylko filmiki z youtube (ktoresa doscspecyficzne - rzadko zdarzy sie jakis dluzszy, zwykle sa topojedyncze wariacje, ew. pas de deux).
Just_me - moim zdaniem ten zostawic jak jest, juz bez zmieniania bo toduzo roboty, chyba ze komus tak bardzo sie chce. A sa przeciez jeszcze inne zrodla filmikow, ktore mozna umieszczac w tym temacie.
Poza tym nie wiem jak innym, ale mnie sie znudzilo przedzieranie przez gaszcz postow, zeby dojsc do filmiku z youtube, ktory mi sie spodobal, wolalabym miecto wszystko uporzadkowane, podpisane kto i w czym tanczy, w jednym poscie.
Bez dodatkowych postow, komenarzy, powtarzania sie filmikow, itd. I tylko filmiki z youtube (ktoresa doscspecyficzne - rzadko zdarzy sie jakis dluzszy, zwykle sa topojedyncze wariacje, ew. pas de deux).
Just_me - moim zdaniem ten zostawic jak jest, juz bez zmieniania bo toduzo roboty, chyba ze komus tak bardzo sie chce. A sa przeciez jeszcze inne zrodla filmikow, ktore mozna umieszczac w tym temacie.
Poza tym nie wiem jak innym, ale mnie sie znudzilo przedzieranie przez gaszcz postow, zeby dojsc do filmiku z youtube, ktory mi sie spodobal, wolalabym miecto wszystko uporzadkowane, podpisane kto i w czym tanczy, w jednym poscie.
[quote:9e24a13ef7="Joanna"]Poza tym nie wiem jak innym, ale mnie sie znudzilo przedzieranie przez gaszcz postow, zeby dojsc do filmiku z youtube, ktory mi sie spodobal, wolalabym miecto wszystko uporzadkowane, podpisane kto i w czym tanczy, w jednym poscie.[/quote:9e24a13ef7]
i z tego powodu, zarejestrowałam się na youtube i dodawałam sobie filmiki do ulubionych. właściwie wszystkie filmiki które były dodawane tutaj na forum wylądowały wcześniej czy później w my favourites na youtube, więc ogromnego trudu sobie nie zadam gdy będę robiła owy katalog.
http://www.youtube.com/user/PrincessMaron
pozatym nie wiem czym masz problem paulo, przecież nie zmuszamy cię do robienia katalogu, a ja się zgłaszam z własnej ochoty, bo niedosyć że jestem aktywnym userem na youtube to i dużo czasu spędzam na forum :roll:
i z tego powodu, zarejestrowałam się na youtube i dodawałam sobie filmiki do ulubionych. właściwie wszystkie filmiki które były dodawane tutaj na forum wylądowały wcześniej czy później w my favourites na youtube, więc ogromnego trudu sobie nie zadam gdy będę robiła owy katalog.
http://www.youtube.com/user/PrincessMaron
pozatym nie wiem czym masz problem paulo, przecież nie zmuszamy cię do robienia katalogu, a ja się zgłaszam z własnej ochoty, bo niedosyć że jestem aktywnym userem na youtube to i dużo czasu spędzam na forum :roll: