Zagraniczne szkoly baletowe/szkoly tanca
Na stronie piszą, że jedna ma być z czymś powiązanym z tańcem a druga z akademii czy coś w tym stylu... A co to ma być za nauczyciel? Jakikolwiek? Np. jak tańczę w takim zespole amatorskim to polecenie od naszej liderki czy coś w tym stylu? Czy raczej celować w tych nauczycieli do których chodzę na klasykę/współczesny ze studia na Moliera?
Nie wiem jak to sie ma do tanca ale jezeli chodzi o muzyke (z tym mam do czynienia na codzien, bo mieszkam obecnie w USA) to oczekuja listu polecajacego od znanych ludzi, dyrektorow szkol (prezydant universytetu, dziekan) a najlepiej z dr przed nazwiskiem. Wiem, gdy moj maz staral sie o przyjecia na studia mial rekomendacje od naprawde znanych osob (oczywiscie ze swiata muzyki, bo tym sie zajmuje).
Nie musi to byc nawet Twoj nauczyciel. Bralas np.udzial w warsztatach z kim naprawde znanym i spodobala mu sie Twoja praca, taniec. Taka osoba takze moze napisac Ci rekomendacje albo jakis choreograf itd. Rekomendacje pisza osoby, ktore sa powiazane z Twoim kierunkiem i nie musza to byc pedagodzy (chyba,ze uczysz sie u jakiegos wybitnego).
Osobiscie pisze jak jest w USA. Przypiszczam,ze w Angli bedzie podobnie
Powodzenia
Nie musi to byc nawet Twoj nauczyciel. Bralas np.udzial w warsztatach z kim naprawde znanym i spodobala mu sie Twoja praca, taniec. Taka osoba takze moze napisac Ci rekomendacje albo jakis choreograf itd. Rekomendacje pisza osoby, ktore sa powiazane z Twoim kierunkiem i nie musza to byc pedagodzy (chyba,ze uczysz sie u jakiegos wybitnego).
Osobiscie pisze jak jest w USA. Przypiszczam,ze w Angli bedzie podobnie
Powodzenia
-
venus-in-furs