Jak to jest z tą wagą?!
Taaaa - w mojej pierwszej pracy (AGH :D ) pracował ze mną gość który twierdził, że każda kobieta powyżej osiemnastu lat to już starucha :D
Cóż...
Wygląda na to, ze trzeba tą granicę chyba przesunąć :D
Dajcie na luzzzz - bo dyskusja idzie w idiotyczną stronę .....
Torin
p.s.
widziałem w internecie zajawkę "Galerianek"no cóż - to nie jest ideał wyglądu gimnazjalistki ... IMHO
[color=olive:c2529cd1f6]I na tym zakończmy off dotyczący wyglądu dzisiejszej młodzieży.
O.[/color:c2529cd1f6]
Cóż...
Wygląda na to, ze trzeba tą granicę chyba przesunąć :D
Dajcie na luzzzz - bo dyskusja idzie w idiotyczną stronę .....
Torin
p.s.
widziałem w internecie zajawkę "Galerianek"no cóż - to nie jest ideał wyglądu gimnazjalistki ... IMHO
[color=olive:c2529cd1f6]I na tym zakończmy off dotyczący wyglądu dzisiejszej młodzieży.
O.[/color:c2529cd1f6]
[quote:ba4c571a2a="Father"]Chciałbym przypomnieć, że w pewnych subkulturach dziewczynkami określa się baaardzo dojrzałe kobiety.[/quote:ba4c571a2a]
Fatherku, hi hi , dojrzałe a do tego doświadczone przez...aaa...życie :twisted:
Torinku, to nie idiotyczny kierunek, tylko [b:ba4c571a2a]ironia[/b:ba4c571a2a]. Przynajmniej z mojej strony. :694:
Koniec offtopu
Fatherku, hi hi , dojrzałe a do tego doświadczone przez...aaa...życie :twisted:
Torinku, to nie idiotyczny kierunek, tylko [b:ba4c571a2a]ironia[/b:ba4c571a2a]. Przynajmniej z mojej strony. :694:
Koniec offtopu
Porky, na pewno nie mogą sprawiac wrażenia samej skóry i kości, ale nie ma mowy o jakiś boczkach czy fałdkach...
Ale wiadomo, powinni byc mocno zbudowani, bo przecież muszę podnosic tancerkę :)
W sumie jaka jest odpowiednia waga dla tancerza baletowego przy jakim wzroście nie wiem, ale tak jak już napisałam bez przesady z wychudzeniem, ale także nie za dużo tych kg.
Ale wiadomo, powinni byc mocno zbudowani, bo przecież muszę podnosic tancerkę :)
W sumie jaka jest odpowiednia waga dla tancerza baletowego przy jakim wzroście nie wiem, ale tak jak już napisałam bez przesady z wychudzeniem, ale także nie za dużo tych kg.
[quote:72d87d565f="SYJKA"]
[/quote:72d87d565f]
Żeby podnosić tancerkę trzeba być silnym, a niekoniecznie mocno zbudowanym. Facet o silnie rozbudowanych mięśniach nie sprawia wrażenia lekkiego, a jak wiemy lekkość (i budowy, i ruchu) jest w klasyce bardzo istotna. Taki Irek Muchamiedow to wyjątek :)
[/quote:72d87d565f]
Żeby podnosić tancerkę trzeba być silnym, a niekoniecznie mocno zbudowanym. Facet o silnie rozbudowanych mięśniach nie sprawia wrażenia lekkiego, a jak wiemy lekkość (i budowy, i ruchu) jest w klasyce bardzo istotna. Taki Irek Muchamiedow to wyjątek :)
-
cherryxjelly