Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
cóż.... a.d. 'po prostu taniec' - z wynikiem się absolutnie nie zgadzam. poza tym uważam, że Dianę skrzywdzili dając jej Bryndala, który rozwalił mnie tekstem, że czuje się jako freestyle'owiec (nie wiem, czy dobrze napisałam), a kurczę nic nie tańczył....
najlepiej tańczyli 'gleba z teczką', po nich bym dała dianę, gdyby miała lepszego partnera...
najlepiej tańczyli 'gleba z teczką', po nich bym dała dianę, gdyby miała lepszego partnera...
A ja z wynikiem sie absolutnie zgadzam. Byli swietni! Odstawilam taki taniec radosci jak oglosili wynik, ze moj Piotr patrzyl na mnie jak na wariata ;) Strasznie przezywalam dzisiaj :)
Rozwaliły mnie teksty Damięckiego na temat stanika Ewy Sz., a raczej jego braku, no i wtopa Gąsowskiego, a takze kretynska mina Katarzyny S. na koncu! Machala jak miss world tą rączką...
Rozwaliły mnie teksty Damięckiego na temat stanika Ewy Sz., a raczej jego braku, no i wtopa Gąsowskiego, a takze kretynska mina Katarzyny S. na koncu! Machala jak miss world tą rączką...
Ech Torinku, no masz racje, podoba mi sie strasznie ;) Piotr nawet sie z tym pogodzil juz, bo i tak wie ze to milosc czysto platoniczna i spowodowana glownie tancem Rafala (matko, chyba jakis fanklub zaloze czy kolko wzajemnej adoracji :) ).
Ale obiektywna to akurat umiem byc, ale wiesz sa gusta i gusciki :) Jak dla mnie werdykt jest absolutnie si.
Ale obiektywna to akurat umiem byc, ale wiesz sa gusta i gusciki :) Jak dla mnie werdykt jest absolutnie si.
myślę Goniu, że nie chodziło tutaj o freestyle'owca w sensie że świetny jest w hiphopie oraz pokrewnych, tylko chodziło o to, że po prostu najlepiej się czuje improwizując i tańcząc taki swój własny, wymyślny taniec.
te oceny drugiego tańca Diany i Rafała mnie zmiażdżyły :mrgreen: ale i tak Gąs pobił dzisiaj wszystkich XDD
Roofi i Anka wygrali zasłużenie, i niech mi ktoś teraz powie że niesłusznie wygrała Taniec z Gwiazdami.
najbardziej mi się właśnie podobał hiphop Ani i Roofiego oraz walc Ani i Mateusza [który tak mnie chwycił za serce jak żaden inny walc jaki widziałam w programie].
te oceny drugiego tańca Diany i Rafała mnie zmiażdżyły :mrgreen: ale i tak Gąs pobił dzisiaj wszystkich XDD
Roofi i Anka wygrali zasłużenie, i niech mi ktoś teraz powie że niesłusznie wygrała Taniec z Gwiazdami.
najbardziej mi się właśnie podobał hiphop Ani i Roofiego oraz walc Ani i Mateusza [który tak mnie chwycił za serce jak żaden inny walc jaki widziałam w programie].
A dla mnie wszyscy byli na swój sposób oryginalni !!! Diana z Bryndalem w tych horrorach, Ruffi - z Anią w H.H. -super ...,Damięcki z Anią w w jazzie i Gleba z ze Steczkowską z tangu - tylko te niekontrolowane grymasy gleby .Opisałem tylko te lepsze prezentacje tych uczestników .Czyli drugie wg mnie były nieco mniej reprezentacyjne .Ot tyle 8) Podsumowując - jednak - na koniec postawiłem na Anie i Rufiiego 8) i luzik 8)
ktokolwiek dostalby bryndala bylby pokrzywdzony....
ja uwazam, ze wynik jest absolutnie beznadziejny (nie lubie Ani Guzik na parkiecie, jakos nie umiem znalsc tych wszystkich dobrych cech.....dla mnie Ona ma jakas pokrzywiona sylwetke...) i choc Ani Bosak twez osobiscie nie lubiwe to uwazam ze Oni powinni wygrac (walc mieli rzeczywiscie fajny...w koncu Ania anczyla turniejowo :P ), albo Gleba ze Steczkowska.
ja uwazam, ze wynik jest absolutnie beznadziejny (nie lubie Ani Guzik na parkiecie, jakos nie umiem znalsc tych wszystkich dobrych cech.....dla mnie Ona ma jakas pokrzywiona sylwetke...) i choc Ani Bosak twez osobiscie nie lubiwe to uwazam ze Oni powinni wygrac (walc mieli rzeczywiscie fajny...w koncu Ania anczyla turniejowo :P ), albo Gleba ze Steczkowska.
nie przepadam ze Roffim ale hip hop w wykonaniu Ani bardzo mi sie podobał, nie wiem czy zasłużyli czy nie, są fani jednych i drugich, patrząc solo najbardziej podobał mi sie Gleba i właśnie Ania
oczywiście standardowo irytowała mnie Kinga Rusin która na początki w ogóle nie znała ich numerów telefonów i smsów, to jej szukanie po kamerach było średnio profesjonane :/
oczywiście standardowo irytowała mnie Kinga Rusin która na początki w ogóle nie znała ich numerów telefonów i smsów, to jej szukanie po kamerach było średnio profesjonane :/
HH Rafała i Ani był boski. Szalenie mi się podobał. I słusznie wygrali - ja oszalałam kiedy Gąsowski ogłosił wynik. :D
A te łączenie w pary [Damięcki i Ania] to już lekka przesada... I tekst o staniku.
Skrzynecka powiedziała coś w stylu "A dla Agustin coś tam coś tam" a Rafał "On się zawsze czepia" xD
A te łączenie w pary [Damięcki i Ania] to już lekka przesada... I tekst o staniku.
Skrzynecka powiedziała coś w stylu "A dla Agustin coś tam coś tam" a Rafał "On się zawsze czepia" xD