[quote:7a34db6104="Goosia"]nosiłam dwa stałe i dwa zciągane :/ a teraz mam przez to problemy :/ nie wiem czy to dobrze, że poszłam, bo jeśli prześwietlenie coś wykaże to bede miala problem...
:[/quote:7a34db6104]
Zastanawiam sie czy warto zaczynac z aparatem, ale jesli juz mi "przeskakuje" szczeka to chyba nie mam sie czym martwic.
[quote:cd35329c64="sisi"]najlepsze kolana robią w Rybniku... :lol: :lol:[/quote:cd35329c64]
a ja byłabym zainteresowana nowymi stopami i kregosłupem-gdzie mozna takowe dostac? ;P :wink:
Ja jak nieraz się rozciągam to mam taką "blokadę" w nodze heheh ... oznacza to że dalej nie moge podnieść wysoko nogi ... a takto to wszystkie kości mi strzelają heheh ;) już się przyzwyczaiłam :D
mi juz od dluzszego czasu strzela cos w karku jak po prostu... obracam glowe w lewo :( cos mi tam chyba strzelilo porzadnie... a tak poza tym... male pytanko... macie moze cos na skurcze stop i lydek? bo ja.... niesttety mam taki problem ze jak tylko obciagne podbicie i to tak mocno... to zaraz mnie lapie skurcz... kwestia kilku, kilkunastu sekund :( to bardzo przeszkadza bo dziwnie wyglada jak nagle musze zrobic flex majac noge w gorze... zwlaszcza gdy jeszcze nauczyciel na mnie patrzy :?